Maja Keuc meni, da je Hannah prava izbira. Foto: MMC RTV Slovenija/Sandi Fišer
Maja Keuc meni, da je Hannah prava izbira. Foto: MMC RTV Slovenija/Sandi Fišer
Hannah
Slovenska predstavnica na Evroviziji je postala stara znanka Eme 2011 - Hannah. Foto: Klemen Razinger

"Podpiramo Hannah, saj je super punca, tako po profesionalni kot osebni plati," so bili kratki in jedrnati člani skupine LeeLooJamais.

Hannah, ki bo na Evroviziji nastopila že v prvem polfinalnem večeru 14. maja, bo svojo pesem predstavila šele 14. februarja. "Moje mnenje je, da bo najlažje podati realen vtis, ko slišimo pesem in nastop na Evroviziji. 'Evrosong' - in ne 'EuroArtist' - je tekmovanje in dobra pevka, kot je Hannah, je prvi korak do dobre uvrstitve ... Zdaj pa je pomembna še pesem, nastop, performance ... Če bo dober rezultat, vsekakor spodbudno. Mislim, da Hannah lahko doseže dober rezultat z dobro pesmijo in nastopom. Vsaj finale, to bi bil cilj," je za MMC komentiral Raay, avtor superfinalne pesmi na Emi 2011 Ladadidej.

Priprave Hannah na Evroviziji lahko spremljate na njenem uradnem Facebook profilu ali pa na uradnem Twitter profilu.

Pesem, s katero Hannah odhaja na Evrovizijo, ostaja še skrivnost, pojavljajo pa se že številna ugibanja. "Mislim, da bo pesem energična, moderna in kvalitetna. Hannah ima odličen glas, veliko izkušenj in mislim, da je v veliki prednosti kar se tiče znanja angleščine pred drugimi," je v smehu dejala slovenska predstavnica na Evroviziji leta 2011 Maja Keuc, ki ji je zadnji uspelo Slovenijo pripeljati v evrovizijski finale, v katerem je na koncu zasedla 13. mesto.

O odlikah pevke Hannah se je strinjal tudi slovenski predstavnik na Evroviziji 2005. "Hannah je dobra pevka, name je naredila dober vtis s svojo prijetnostjo, vendar ne znam oceniti, zakaj so izbrali ravno njo. Težko ocenim tudi zato, ker pesmi še nisem slišal. Seveda ji želim čim višjo uvrstitev," je dejal Omar Naber.