Februarja 2019, ko sta se (znova) pobotala, sta takole razkazovala svojo ljubezen. Foto: AP
Februarja 2019, ko sta se (znova) pobotala, sta takole razkazovala svojo ljubezen. Foto: AP

Čeprav nobeden od vpletenih informacij še ni uradno potrdil, so ameriški mediji izbrskali, da je 27-letna raperka s pravim imenom Belcalis Marlenis Almanzar zahtevek za ločitev vložila v Atlanti v torek in v njem med drugim zapisala, da je zakon "nepopravljivo uničen" in da "ni nobenih možnosti za spravo". Obravnava je razpisana za 4. november, še pišejo ameriški mediji.

Ti obenem tudi ugibajo, kaj bi lahko bil razlog, da se je glasbenica po treh letih turbulentnega zakona, polnega obtožb o Offsetovi nezvestobi, odločila leto dni starejšemu raperju za vedno pomahati v slovo. People je med drugim izbrskal, da je raperka menda izvedela, da jo Offset spet vara in da se ne bo nikoli spremenil.

Offset (s pravim imenom Kiari Kendrell Cephus) je Cardi B javno zaprosil za roko oktobra 2017 med koncertom v Philadelphii, a se je nekaj mesecev pozneje, ko je Cardi pod srcem že nosila njuno hčer Kulture Kiari (julija je dopolnila dve leti) izkazalo, da sta bila takrat že poročena – pred matičarja sta namreč stopila 20. septembra 2017.

Na udaru kritik, ker ga po varanju ni zapustila

Decembra 2017 se je Offset znašel sredi škandala, povezanega s posnetkom spolnega odnosa z neko drugo žensko. Medtem ko je javnost ugibala, ali ga bo Cardi dala na čevelj, je ta v svojem slogu opozorila, da lahko varanje doleti vsakogar, da to ni prav, a da se tudi vsak par s takimi težavami spopada po svoje.

Pozneje je oboževalce in medije prosila, naj ju pustijo, da v miru in zasebnosti rešujeta težave v svoji zvezi. "Vem, da sem videti dobro, vem, da sem bogata, vem, da sem nadarjena, vem, da bi lahko dobila katerega koli moškega, ki bi ga hotela – vsakega košarkarja ali nogometaša," je februarja 2018 dejala v intervjuju za Cosmopolitan in dodala: "A urediti hočem svoje sr**** s svojim moškim. In ni mi treba pojasnjevati, zakaj," je bila odločna.

A "sreča" ni trajala dolgo – le malo pozneje se je Cardi namreč znašla v navzkrižju z zakonom, ko sta jo dve natakarici v newyorškem striptizklubu obtožili, da je naročila napad nanju, saj je bila prepričana, da ju z eno od njiju Offset vara. Sojenje v zadevi sicer še ni končana. Decembra 2018 sta se zakonca razšla – raperka je to oznanila na družbenih omrežjih –, a sta se le dober mesec pozneje, po številnih glasbenikovih javnih opravičilih in moledovanju, pobotala, svojo obnovljeno ljubezen pa javno razkazovala na vseh prireditvah, ki sta se se jih lansko pomlad udeležila.

Na podelitvi grammyjev 2019 sta razkazovala svojo na novo odkrito ljubezen. Še dober mesec predtem je Offset Cardi B prek družbenih omrežij moledoval, naj mu oprosti in naj ga vzame nazaj, češ da se je spremenil. Foto: Reuters
Na podelitvi grammyjev 2019 sta razkazovala svojo na novo odkrito ljubezen. Še dober mesec predtem je Offset Cardi B prek družbenih omrežij moledoval, naj mu oprosti in naj ga vzame nazaj, češ da se je spremenil. Foto: Reuters

"Vem, da je moja zveza polna drame"

Nekaj časa je kazalo, da sta rešila vsaj ljubezenske težave (vmes se je Offset namreč znova znašel v navzkrižju z zakonom), a pred kratkim je Cardi B sama namignila, da v njunem zakonu ni vse popolno, obenem pa zagotovila, da ostajata skupaj: "O meni in mojem možu neprestano krožijo neke govorice. Občutek imam, da jih ljudje sprožajo tudi zato, ker me hočejo videti zlomljeno. Hočejo, da sem prizadeta. Vem, da je moja zveza polna drame in vsega tega. Ampak je tudi polna ljubezni, strasti, veliko je zaupanja, prijateljstva. Vedno sva sama v boju s svetom," je dejala za septembrsko številko revije Elle.

A očitno so v zadnjih tednih ta pozitivna čustva popolnoma umanjkala.