Foto: Instagram
Foto: Instagram

Martin si je skupaj z dekletom in domnevno zaročenko, igralko Dakoto Johnson, na poti domov privoščil pijačo v pubu v majhni vasici Hinton Charterhouse v Angliji.

Na veliko veselje lastnikov in gostov je sedel tudi za klavir in zaigral ter zapel pesem A Sky Full of Stars. S tem je lastnikoma poklonil predporočno darilo. Par se namreč namerava na svoji poroki prvič v vlogi mladoporočencev zavrteti po plesišču na takte omenjene uspešnice britanske glasbene skupine Coldplay.

Družinski pub je na družbenih omrežjih delil tudi video. "To je bila ena od tistih stvari, ko rečeš: 'To se dogaja.' Bil je res sijajen, sijajen trenutek," je za Sky News povedal lastnik puba Chris Parkin.

Martin je redni obiskovalec festivala, Coldplay so že štirikrat nastopili na Glastonburyju, leta 2021 pa so nastopili na spletni različici festivala. Nastop v živo je preprečila epidemija koronavirusa.

Skupina je zdaj na premoru od svetovne turneje, ki se nadaljuje 2. julija v Frankfurtu, nato pa avgusta začne "etapo" v Združenem kraljestvu, šestkrat bodo nastopili na londonskem stadionu Wembley.