Poznate še kakšen tak primer? (fotografija je simbolična). Foto: <a href=freedigitalphotos.net">
Poznate še kakšen tak primer? (fotografija je simbolična). Foto: freedigitalphotos.net

Emily Scrugham in Peter Dunn sta 12. januarja dobila sina Ryana in kar nista mogla verjeti, da si novorojenček deli dan rojstva z njunimi tremi otroki - petletnim Samom ter dvoletnima dvojčicama Brooke in Nicole. Da bo imela družina vsakega 12. januarja kar "četverni" rojstni dan, so bile možnosti neznatne - 1:133.225, poroča britanski Telegraph.

Kako in kdaj praznovati?
Še bolj zanimivo je to, da Emily ni imela na ta dan predvidenega datuma poroda za nobenega izmed svojih malčkov. "Kar ne morem verjeti, da je tudi najmlajši rojen na isti dan. Tega vsekakor nisva pričakovala. Sam se je rodil dva tedna prepozno, dvojčici mesec dni prezgodaj, Ryan pa tri dni pozneje od načrtovanega dne. Dvojčici sta prišli na dan s carskim rezom in zdravnike sem prav prosila, da ne bi bili rojeni 12. januarja, a niso imeli druge možnosti."

Par je skupaj sedem let, spoznala pa sta se prek skupnih prijateljev. Da je vse skupaj veliko naključje, je dejal tudi 24-letni Peter: "Zdaj se bova morala odločiti, kaj je bolj praktično - da praznujemo štiri rojstne dneve na isti dan ali jih razporedimo čez celo leto." Emily meni, da je treba ostati pri 12. januarju, šaljivo pa je dodala: "Si predstavljate, kakšen kaos bo, ko bodo hkrati dopolnili 21, 18 in 16 let ..."