Po poročanju ameriških medijev sta se poročila na njenem domu v Kaliforniji konec tedna, prisotnih je bilo manj kot 20 svatov. Pevka živi v mestu Montecito, ki je dom mnogih zvezdnikov, med drugim sta vilo tam kupila tudi britanski princ Harry in njegova žena Meghan.

Pevka je decembra lani sporočila, da se je zaročila z dve leti mlajšim izbrancem, skok v zakonski jarem pa je bil kljub temu presenečenje za vse njene oboževalce. Arianin predstavnik je medijem novico o poroki potrdil in dodal: "Vsi v sobi so bili tako srečni in polni ljubezni. Mladoporočenca in njuni družini ne bi mogli biti bolj veseli."

Paparaci so ju prvič med poljubljanjem fotografirali v neki restavraciji v Los Angelesu februarja leta 2020, čez tri mesece pa jo je Dalton spremljal tudi na snemanju videospota za pesem Stuck With U, pri kateri je pevka sodelovala z Justinom Bieberjem. Predtem je bila Ariana zaročena z ameriškim igralcem in komikom Petom Davidsonom, a se je njuna zveza pred dvema letoma končala.

Ariana Grande se je z zadnjim albumom uvrstila na vrh lestvic v več državah sveta. Foto: Reuters
Ariana Grande se je z zadnjim albumom uvrstila na vrh lestvic v več državah sveta. Foto: Reuters

Ariana Grande velja za eno največjih popzvezdnic zadnjih let. Lani oktobra je izdala svoj šesti album, Positions, ki se je uvrstil prav na vrh tako britanskih kot ameriških glasbenih lestvic.

Čez nekaj dni bodo minila štiri leta od grozljivega dogodka v Manchestru, ko je teroristični napadalec med koncertom Grandejeve izvedel samomorilski napad. Umrlo je 22 ljudi. Ariana je dejala, da se je po napadu borila s posttravmatskim sindromom. V mesto se je vrnila leta 2019, ko je nastopila na festivalu Pride.