Foto: AP
Foto: AP

Očividci poročajo, da je 31-letna lepotička 58-letnega Pitta v restavraciji Pearl Oyster bar na Manhattnu naslavljala kot svojega fanta, navaja tračarski portal DeuxMoi.

Ratajkowski se je julija razšla z možem, igralcem in producentom Sebastianom Bear-McClardom, potem ko so prišli na dan njegovi skoki čez plot. Par se je poročil leta 2018 po le nekaj tednih zveze, lani pa se jima je rodil sin Sylvester Apollo.

Neimenovani vir je za revijo OK prejšnji mesec povedal, da je Emily Pitta prvič očarala na zabavi po Oskarjih leta 2020, a je bila takrat še v zvezi. Ko je to enkrat končala, pa naj bi Pitt naredil korak in jo povabil na zmenek. Emily je privolila, saj da se ji je Pitt vedno zdel "luštkan".

Pitt od razhoda od Angeline Jolie leta 2016 sicer hodi na zmenke, a resne zveze ni imel.

Medtem pa nič ne kaže, da bi ločitev nekoč najslavnejšega zvezdniškega para na svetu v kratkem postala kaj manj umazana. Igralca se namreč še kar pravdata glede lastništva vinske kleti v Franciji, prepirata se tudi glede skrbništva otrok, Angelina Jolie pa v javnost še vedno spušča udarne podrobnosti njunega razvpitega prepira na letalu leta 2016, ki je neposredno pripeljal do razhoda. Uradno sta se ločila leta 2019.