Ginnifer Goodwin in Josh Dallas sta se spoznala med snemanjem serije Once Upon a Time. Foto: AP
Ginnifer Goodwin in Josh Dallas sta se spoznala med snemanjem serije Once Upon a Time. Foto: AP

"Njegovo spermo sem ponudila eni mojih najboljših prijateljic, ki je hotela postati samska mama," je povedala 43-letna igralka v pogovoru za oddajo Pop Culture Spotlight na radiu SiriusXM. "Moj mož in kolegica sta imela pomisleke, češ da bi to lahko privedlo do zapletov, jaz pa sem Joshu rekla, da se mi preprosto zdi, da bi se moral razmnoževati."

Ginnifer Goodwin se je s 43-letnim Dallasom spoznala med snemanjem serije Once Upon A Time leta 2011, poročena sta od leta 2014, v zakonu pa sta se jima rodila dva sinova, sedemletni Oliver Finlay in petletni Hugo Wilson.

"Na neki točki sem vztrajala, res, lahko bi to uredili. In bi bilo malce več malih Joshev na svetu," je nadaljevala. "Prijateljica in mož sta rekla: 'Joj, to je res prijazno, Ginny, ampak pomisli, kaj se lahko zgodi.' In sta mi razložila vso logistiko, ampak meni se je še vedno zdelo, da bi šlo. Saj bi bil del otrokovega življenja, kot je del življenja moje najboljše prijateljice."

Dallas je pred časom opeval starševske sposobnosti Ginnifer Goodwin in jo označil za "najboljšo mamo, kar jih poznam". "Izjemno je opazovati svojo partnerico, ki si jo poznal ves ta čas, kako vzcveti v to žensko ... ki je tako skrbna, tako ljubeča in preprosto tako kul. Ona je kul, kul mama je, krasno je," je povedal.