Ben Affleck in Jennifer Lopez na premieri filma The Mother v Los Angelesu. Foto: Reuters
Ben Affleck in Jennifer Lopez na premieri filma The Mother v Los Angelesu. Foto: Reuters

Zvezdniški par je bil v zadnjih mesecih na več ogledih prestižnih vil po Kaliforniji, zdaj pa naj bi se vendarle odločila za nakup posestva na Beverly Hillsu. Na fotografijah je namreč že videti delavce, ki selijo njuno imetje.

Lopez in Affleck sta za novo domovanje plačala 61 milijonov dolarjev. Čeprav je vsota za običajne ljudi nepredstavljiva, naj bi sklenila dobro kupčijo, saj je nepremičninsko podjetje Zillow posestvo od leta 2018 prodajalo za 150 milijonov dolarjev, letos pa so ceno prepolovili na 75 milijonov, poroča Independent.

Prostori velikanske zgradbe se razprostirajo na več kot 4000 kvadratnih metrih površine. Luksuzna nepremičnina obsega 12 spalnic, 24 kopalnic, 15 kaminov, kinodvorano, vinsko klet, spa s frizerskim salonom, savno in masažno sobo, poroča TMZ (fotografija v njihovem prispevku v tvitu).

Športni kompleks z boksarskim ringom

53-letna Jennifer Lopez je, kot sama priznava, prav obsedena z vzdrževanjem svojega mladostnega videza in fizične kondicije, tudi 50-letni Affleck pa veliko časa nameni telesni vadbi, zato ne čudi, da ima stanovanje tudi 464 kvadratnih metrov velik športni kompleks. Poleg fitnesa obsega tudi pokrito dvorano za pickleball in boksarski ring.

Posestvo v skupni velikosti petih hektarjev je tudi strogo varovano – obdaja ga dvojna ograja, poleg tega pa vključuje tudi stražarnico, ki je pravzaprav dvosobno stanovanje za varnostnike.

Glede na podatke oglaševalskega podjetja za prestižna domovanja Mansion Global je Ben Affleck pred nakupom prodal na Pacific Palisades za 28,5 milijona dolarjev, J-Lo pa še vedno prodaja svoje domovanje na Bel-Airu za 39 milijonov dolarjev.

Affleck posvojil dvojčka

Lopez in Affleck sta se poročila julija lani. Ena najbolj znanih hollywoodskih romanc traja že več kot dve desetletji, vendar z velikimi premori. Par se je prvič zaročil leta 2002, se dve leti pozneje razšel, od leta 2021 pa sta znova skupaj.

Skupno imata pet otrok, a nobenega skupaj. Jennifer Lopez ima iz zakona z Marcom Anthonyjem 15-letna dvojčka Maxa in Emmo, Ben Affleck pa naj bi se odlično odrezal v vlogi očima. Sam ima sicer iz zakona z Jennifer Garner tri otroke, 17-letno Violet, 14-letno Seraphino in 11-letnega Samuela.