Kate je srečo našla v Lenovem objemu. Foto: EPA
Kate je srečo našla v Lenovem objemu. Foto: EPA
Kate Beckinsale in Ben Affleck
Kate in Ben sta se poljubljala v filmu Pearl Harbour. Foto: EPA

32-letna zvezdnica, ki je najbolj znana po vlogah v filmih Pearl Harbour in Letalec, je povedala: "Niti pod razno mi niso všeč moderni, prefinjeni fitnes centri. Še vedno prisegam na stare telovadnice z utežmi, kjer telovadijo le moški in jaz."

Vitka Kate je morala za prepričljivo upodobitev igralke Ave Gardner v filmu Letalec pridobiti deset kilogramov, ki pa se jih je takoj po snemanju spet znebila. Njen recept? Kombinacija dvigovanja uteži in teka.

Kate ali njena mama?
V intervjuju za britansko revijo In Style pa je še potožila, da je v svojem zadnjem filmu Click upodobila 54-letno žensko.

Da bi zakrila svojo pravo starost, je imela ves čas snemanja na obraz pritrjeno posebno protezo. "Bilo je prav čudaško, saj se mi je zdelo, da sem taka zelo podobna svoji materi."

Kakšen vonj prihaja iz njenih ust?
Kate pa ima tudi neprestan strah, da ima slab zadah. Zato vedno, ko so na snemanjih na vrsti scene s poljubljanjem, uporabi olje iz poprove mete.

Igralki, ki je sicer srečno poročena z režiserjem Lenom Wisemanom, pa se je nekoč primerila tudi manjša nezgoda: "Hotela sem vzeti to olje, a po nesreči mi je kapnilo v oko. Tako me je peklo, da smo snemanje morali prestaviti za dobro uro."