Pred kratkim je v pogovoru za revijo športnega kanala ESPN Lochte povedal, da si s Kaylo želita, da bi sin znal govoriti kak tuj jezik, najverjetneje kar španščino. Foto: Reuters
Pred kratkim je v pogovoru za revijo športnega kanala ESPN Lochte povedal, da si s Kaylo želita, da bi sin znal govoriti kak tuj jezik, najverjetneje kar španščino. Foto: Reuters

32-letni športnik, ki se je zaradi lanskega incidenta na olimpijskih igrah znašel v nemilosti javnosti, je veselo novico objavil kje drugje kot na Instagramu: "Še nikoli nisem videl, kako se zgodi čudež. Vse do danes ob 5.46 zjutraj, ko se je rodil Caiden Zane Lochte. 3,57 kg, 56 cm. Ne morem nehati točiti solz sreče. Sanje so se uresničile!"

V živo jo je presenetil
Lochte in 25-letna manekenka, tudi Playboyeva zajčica, sta se začela videvati lani, potem ko sta se dobesedno zaletela drug v drugega v nekem hollywoodskem lokalu. Kmalu po tem je Ryan povedal, da je vesel, da je našel stabilnost v zvezi, in to z nekom, ki ga plavanje sploh ne zanima, Kayla pa je dejala, da je Ryana prej poznala samo po slovesu žurerja in ženskarja in si je vedno rekla, da s športnikom že ne bi hodila, a: "Ko sem ga spoznala, je bil popolno nasprotje vsega, kar sem mislila, da je."

Dobitnik več olimpijskih medalj je decembra lani, dva meseca po njuni zaroki, oznanil, da s Kaylo pričakujeta naraščaj. V tistem času je povedal, da je pripravljen tudi na smrdljive plenice, saj ima nečakinje in nečake, zato ve, kako bo z dojenčkom in se starševske vloge neizmerno veseli. "Komaj čakam, da bom menjal plenice in vse to počel s Kaylo, najino novo družino," je dodal.

Nepremišljeno obnašanje v Riu
Zaroka in otrok sta še malce pripomogla k izboljšanju Lochtejeve javne podobe po omenjenem incidentu na olimpijskih igrah v Riu, kjer je s še nekaj kolegi iz plavalne ekipe izmislil zgodbo o tem, kako so bili žrtve oboroženega ropa, v resnici pa so oni, kot so pozneje razkrile nadzorne kamere, z vandalskim početjem razdejali stranišče na neki bencinski črpalki.

S plavalnih tekmovanj je bil Lochte za 10 mesecev suspendiran, pozneje pa se je trudil svojo podobo oprati tudi z nastopom v oddaji Zvezde plešejo in dal več čustvenih intervjujev, v katerih je spregovoril o tem, da se je po vrnitvi iz Ria znašel "na tleh".

Caiden Zane Lochte. I'm a daddy #miracle #babyboy #myson

A post shared by Ryanlochte (@ryanlochte) on Jun 8, 2017 at 7:44am PDT