Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Naredila sem številne stvari, ki preprosto niso bile jaz." Ob tem je dodala, da je bilo za njen album z naslovom Revival iz leta 2015 prisotnega veliko pritiska, da mora biti "bolj odrasla". "Čutila sem potrebo po tem, da pokažem več kože ... Čeprav se mi nikakor ne zdi, da sem bila takšna oseba."

Gomezova je Revival izdala, ko je bila stara 23 let, na njem pa najdemo uspešnice, kot so denimo Hands to Myself, Same Old Love in Good for You. Med drugim je na naslovnici albuma fotografija, na kateri je glasbenica brez oblačil.

V tistem času se je soočala s številnimi zdravstvenimi težavami – med drugim so ji presadili ledvico, težave je imela s krvnim tlakom in razkrila je, da ima lupus – zaradi česar je bila tarča številnih kritik in negativnih komentarjev, kar se ji ne zdi pošteno. "Preprosto ni bilo pošteno, da sem se takrat morala soočati še s tem."

Pevka, ki je zadnji album izdala januarja letos (Rare) in pred kratkim predstavila še lastno linijo kozmetičnih izdelkov z enakim imenom, je dodala, da po vseh teh izkušnjah na spletu več ne bere člankov in komentarjev o sebi. "Tega nisem storila že več let, preprosto ne morem. Močna sem v številnih pogledih, a to bi bilo za moje občutljivo srce preprosto preveč."

Aprila je po vseh zdravstvenih težavah v zadnjih letih priznala še, da ima bipolarno motnjo, ki jo je naučila, kako zelo pomembno je duševno zdravje. "Vedno sem se soočala s številnimi zapletenimi čustvi, ki jih nisem znala dobro nadzorovati. Bilo je zapleteno, a se mi zdi, da jih zdaj bolje razumem. Ko sem se naučila več o sebi in o tem, kdo sem, sem bila ponosna. Tudi to, da sem se zavedala, da v tem nisem sama, mi je pomagalo. To je zagotovo nekaj, o čemer nikoli ne bom nehala govoriti," je zaključila.