Johna Stamosa so ta konec tedna aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Foto: EPA
Johna Stamosa so ta konec tedna aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Foto: EPA

Policija na Beverly Hillsu je v petek okoli 19.45 dobila več klicev, v katerih so jih prebivalci opozarjali na voznika, ki deluje zmedeno za volanom. Patrulja je sumljivo vozilo kmalu res ustavila in za volanom našla zvezdnika serije Polna hiše (Full House), ki je bil v avtomobilu sam.

Zaradi nenavadnega vedenja so ga prepeljali v bolnišnico, kjer pa so preiskave pokazale, da ne gre za nobeno bolezensko stanje, pač pa je 51-letni pacient le pijan, zato so ga policisti aretirali.

Hvaležen tudi policistom
Svojo napako je Stamos spoznal naslednje jutro, ko je tvitnil, da je že doma in dobro ter se zahvaljuje vsem za ljubezen in podporo, za njihovo ravnanje pa tudi bolnišničnemu osebju in policistom.

Igralec je najbolj znan po vlogi strica Jeeseja v Polni hiši, ki ima v rokah tudi ponovno združitev igralskega ansambla, ki se bo v 13 novih epizodah spet sestal v "spinoffu" Polnejša hiša. Glavno vlogo ima tudi v prihajajoči Foxovi komediji Grandfathered, pojavil pa se je tudi v uspešnici Urgenca (E. R.) in najstniški seriji Glee.