"Pogledam se v ogledalo in se ne počutim stara 50 let," je za People povedala manekenka, ki nastopa v najnovejši kampanji ICONS oblikovalke Karen Millen. "Mislim, da so 50. nova 30.," je dodala.

Dodala je, da nikoli ni šla pod nož: "Nisem imela plastičnih operacij. Nisem proti temu. Preprosto tega še nisem prestala."

Manekenka je ponosna na svoja leta: "Vedno ponavljam, da imam 50 let, čeprav jih nimam še."

Abraham bo praznovala 4. decembra. Rojstnodnevnih načrtov še nima, najraje pa bi jubilej praznovala s svojo družino, tudi s sedemletnim sinom Yorkom.

Njena boljša polovica, v zvezi naj bi bila s poslovnežem Louisom Bélanger-Martinom, ji je želel prirediti veliko praznovanje, toda: "Sporočila sem mu, da nimam želje po tem. Želim samo v Disneyland z družino."

Nekdanja uspešna manekenka se postavi pred fotografski objektiv le še poredko. "Nimam telesa, kot sem ga imela, ko sem bila na modnih brveh." V svoji koži se kljub temu počuti odlično. "Počutim se opolnomočeno. Včasih grem na fotografiranje in si rečem: 'Ta stvar mi ne bo pristajala.' Morala bom uporabiti vse te trike in podobno. Vendar sem ponosna, da imam ta oblačila in da so videti tako dobro."