Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Avtomobilnost - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Sedli smo v prvi opel in v popolnoma novo električno corso

V "Opelsheimu", pardon Rüsselsheimu, domačem kraju avtomobilskega proizvajalca Opel, smo spoznavali 120-letno zgodovino znamke, ki se uvršča med najstarejše proizvajalce avtomobilov, in se usedli v popolnom novo električno corso, ki najavlja novo obdobje.

Dirka 24 ur Le Mansa je vedno izstopala

V teh dneh poteka dirka 24 ur Le Mansa, na kateri se vsako leto pomerijo najboljši vozniki vzdržljivostnih dirk in spada med najstarejše tovrstne stalne avtomobilske prireditve.

Oddajanje službenih vozil v namen delitvene ekonomije

V zadnji Avtomobilnosti nismo šli v prihodnost, ampak smo ostali v sedanjosti. S slovenskim konceptom delitve oz. souporabe vozil za današnji čas.

Avtomobilnost 146: Zrli smo v sedanjost, a z mislijo na prihodnost

V 146. Avtomobilnosti nismo zrli v prihodnost, ampak v sedanjost, z novodobnim mobilnostnim konceptom za današnji čas. Predstavili smo opla corso in testirali seata tarraca.

Najem avtomobila je ob nepazljivosti lahko zelo drag

Najem avtomobila na počitnicah je, ob vedno večji cenovni dostopnosti, pogosta izbira prevoznega sredstva. Ob tem pa je potrebno paziti na nepričakovane stroške.

Komisarka Bulčeva bi uvedla davek na kerozin

Letalski promet vse bolj obremenjuje okolje. Ukrepi so nujni, in to takojšnji.

Mercedes je predstavil športni terenec razreda B

Tako kot obstajata mercedesa razreda A in B, bosta odslej obstajala tudi križanca GLA in GLB. Zadnji se namreč z današnjim dnem pridružuje družini avtomobilov iz Stuttgarta.

Vozili smo ta hip najbolj ekskluzivnega porscheja

Za novo zbirateljsko mrzlico je kriv tudi James Dean. Komaj 1948 primerkov šteje serija in vsi so že prodani! Enega od redkih porschejev 911 speedster smo preizkusili tudi v Avtomobilnosti.

Prvi porsche je nastal na Koroškem

Ob naši vožnji speedsterja je Porsche opozoril na svoje zgodnje začetke, ki segajo na Koroško v letih takoj po drugi svetovni vojni, kjer je nastal porsche 356.

Hibrid bolje ohranja ceno kot dizelski ali bencinski avtomobil

Točka preloma – eko različica vozila je lahko cenovno ugodnejša od bencinske ali dizelske. Za primer izračuna smo vzeli Fordovega mondea.

V Kranju deluje najhitrejša polnilnica za električne avtomobile v Sloveniji

Pred poslovno stavbo Iskratela v Kranju je začela delovati trenutno najhitrejša javna polnilnica za električne avtomobile v Sloveniji, ki je plod slovenskega znanja in inovativnosti.

Fiat Chrysler umaknil ponudbo za združitev z Renaultom

Italijansko-ameriški proizvajalec avtomobilov Fiat Chrysler Automobiles je umaknil ponudbo za združitev s francoskim Renaultom, potem ko je Renault preložil odločanje o tem. Delnice obeh so po tem skokovito padle.

Avtomobilnost 145: Bi kupili bencinski, dizelski ali hibridni avtomobil?

V 145. Avtomobilnosti vam povemo, da so ekorazličice začele dobivati ugodnejšo ceno, džipe smo vozili v divjini, preskusili mazdo 3 in vozili najekskluzivnejši porsche.

Sodelujte: Ali menite, da je vaš partner dober ali slab voznik?

Slovenci zase menijo, da so dobri vozniki. O drugih voznikih imajo pogosto drugačno mnenje. Kakšno mnenje imate o partnerjih kot voznikih? Sodelujte v anketi Avtomobilnosti.

Prihajajo pametne 30-palčne pnevmatike

Pnevmatike ne postajajo le vse večje, ampak tudi vse pametnejše. Senzorji nam bodo v prihodnje javili napako, še preden se bo okvara sploh zgodila.

Citroën 2CV sahara je bil športni terenec pred časom

Športni terenci, ki danes zmagovito osvajajo avtomobilski svet, so precej mlada avtomobilska vrsta. A vedno so bili avtomobili, ki bi jih lahko tako imenovali in so bili pred časom.

Prehod na popolnoma električno vozilo je za kupca velik zalogaj

Ocena je, da bo večina polnjenj baterij električnih avtomobilov potekala doma, na hišni vtičnici. Zato se bodo pojavile tudi večje potrebe po polnilnih domačih postajah. Kar pa pomeni, da je treba imeti tudi ustrezne električne priključke.

Avtomobilnost 144: električna postajajo tudi gospodarska vozila

V 144. Avtomobilnosti smo primerjali elektromobilnost za osebno in gospodarsko rabo, vozili smo novo toyoto corollo in dva forda za aktivne. Ocenili smo tudi vožnjo deskarja Žana Koširja in se zaleteli z avtodomom.

Sodelujte: Ste dober ali slab voznik?

V tokratni anketi Avtomobilnost vas sprašujemo, kako dober voznik ste.

BMW je pomladil svojo serijo 1

BMW je razkril novo generacijo svoje serije 1, ki je postala nekoliko manjša, a hkrati nič manj prostorna, največja novost pa je prednji pogon.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...