Foto:
Foto:

Twingo tako nadaljuje svojo posebnost, da je kot pravi modni artikel vedno znova deležen "modne" osvežitve karoserijskih barv in notranje opreme. Twingo prihaja na trg v novi obleki, ki jo je že drugič "ukrojil" sloviti modni ustvarjalec Kenzo.

Twingo je s sedmo kolekcijo pridobil sedem novih karoserijskih barv, med katerimi je cesarsko vijolična rezervirana za Twingo Kenzo. Prav tako so nove vzorce dobile sedežne prevleke in obloge vrat, ki se razlikujejo glede na izbrani paket serijske opreme.

Novo je tudi držalo za odpiranje vrat prtljažnika, ki ima po vzoru modela clio gumb za odpiranje nameščen sredi velikega renaultovega romba.

Serijska oprema posebne serije kenzo je zelo bogata, saj med ostalim vključuje štiri varnostne blazine, električni servo volan, protiblokirni zavorni sistem, sistem pomoči pri zaviranju v sili, prednji meglenki, daljinsko centralno zaklepanje, električni pomik stekel in nastavitev zunanjih ogledal, klimatsko napravo, radio s predvajalnikom zgoščenk in upravljalnikom ob volanu, odbijača in zunanji ogledali v barvi karoserije ...