Družabna kronika
slice
Vrača se Odprta kuhna: glavno vodilo ostaja kakovost
Gurmansko-družabni dogodek v prestolnici in drugod, 24. marec 2017 ob 15:21 V svojo peto sezono vstopa Odprta kuhna, kulinarična tržnica, ki bo poleg Ljubljane, kjer bo zaživela že danes, gostovala še v Celju, Kopru in Novi Gorici.
22
Vesna, eden najbolj gledanih slovenskih filmov, kmalu kot muzikal
8
22. marec 2017 ob 18:15 Ustvarjalci prvega slovenskega muzikala Cvetje v jeseni bodo na oder postavili nov slovenski muzikal - Vesno. Premiero bo doživel 7. junija v Križankah.
Foto in video: Med zbiralci najbolj priljubljene poštne listine in razglednice
17. marec 2017 ob 18:50 Na enajstem mednarodnem sejmu zbirateljstva Collecta, ki poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, se bo v dveh dneh zbralo več kot 130 zbiralcev in trgovcev iz 15 držav.
"Ljudje še vedno sprašujejo, ali se bo Agropop še kdaj pojavil na odru"
18
15. marec 2017 ob 20:39 Glasba skupine Agropop bo znova zaživela na odrih - toda na malce drugačnih. Prihaja muzikal Alpska saga, ki ne bo še eden izmed številnih, obljublja Aleš Klinar.
"Barbika, ne baraba" - Pahor prepoznan kot politični kralj Instagrama
62
8. marec 2017 ob 12:45 Donald Trump morda res vlada na Twitterju, toda nesporni kralj Instagrama je njegov slovenski kolega - tako se je o aktivnosti Boruta Pahorja na družbenih omrežjih razpisala ameriška tiskovna ...
Foto in video: Dež, "lesena" polka in klobase pod Vitrancem Prvi marčevski konec tedna je v Kranjski Gori minil v znamenju povsem zapolnjenih turističnih zmogljivosti ter snežni podlagi in zabavi nenaklonjenega vremena.
14
Blaž Švab: Z vodo in meditacijo do notranjega miru Gosta MMC-jeve spletne klepetalnice Darja Gajšek in Blaž Švab, voditelja Slovenskega pozdrava, sta se v smehu spomnila zabavne prigode s snemanja oddaje, ko so se Blažu na odru strgale hlače.
24
Video: Pokop pusta v mestu, ki je mesec dni živelo z maskami Praznik pustnih mask in norčij se izteka. Na Ptuju so letos pustovali ves februar, začeli so s kurentovim polnočnim skokom, vrhunec pa je predstavljala mednarodna karnevalska povorka.
4
Video: Pustne maske v Dupleku podirale Guinnessov rekord Konec tedna so zaznamovale pustne šeme, veliko pozornosti pa je pritegnila ravno povorka v Dupleku. Tam so se oblekli v gasilce in s skupinsko masko podirali Guinnessov rekord.
6
Omar Naber po Emi: Vedno so polemike, vedno so dvomljivci. "Letos je bilo na Emi ogromno lepih, dobrih skladb, primernih za na Evrovizijo. Z veseljem bi odstopil zmago in privoščil drugim izvajalcem, da bi nas zastopali na Evroviziji," je v spletnem klepetu ...
78
Foto: Dva žarometa za RTV Slovenija Nove medijske nagrade, žaromete, so domov odnesli tudi RTV-jevci, in sicer Slavko Bobovnik kot najboljši voditelj in Vse je mogoče, kot najboljša zabavna TV oddaja.
79
Video: Ema spletni šov s Tilnom Artačem in Miho Brajnikom Čeprav zmagovalec večera Omar Naber ni bil favorit zabavnega dvojca Brajnik-Artač, ki sta v MMC-jevem studiu komentirala finale izbora za Emo, sta mu dala drugo priložnost.
14
Ana Maria, Miha, Ajda in Klemen: "fantastični štirje" Žarometov Gostitelji prvih Žarometov bodo kar štirje, dva improvizatorja in dva igralca: Ana Maria Mitić in Miha Brajnik ter Ajda Smrekar in Klemen Janežič.
19
Na TV Slovenija prihaja nova mladinska oddaja Adrenalinci Na sporedu Prvega programa TV Slovenija bo nova mladinska oddaja Adrenalinci, kjer se bo osem srednješolcev pomerilo v desetih adrenalinsko-športnih izzivih.
2
Video: Navdušeni Mariborčani stiskali pesti za Ilko Štuhec Po prvi, Mateji Svet, ki ji je sledila štirikratna svetovna prvakinja Tina Maze, ima Maribor ponovno svetovno smučarsko prvakinjo. Domačini navdušenja nad Ilko Štuhec niso mogli skrivati.
6

Anketa: 23. marec 2017 ob 11:44

Kako boste izkoristili daljše dneve in toplejše vreme?

Več se bom gibal v naravi.
Lotil se bom opravil na vrtu.
Dneve preživljam v službi.
Vse bom počel po starem, daljši dan in lepše vreme name nimata vpliva.
Arhiv
Kazalo