Družabna kronika
slice
Foto: Manica Janežič Ambrožič in Elda Viler med prejemniki žarometov
Podelili so medijske nagrade žarometi, 23. april 2018 ob 06:43 Pevka, ki je zaznamovala zlata leta Slovenske popevke, Elda Viler je iz rok predsednika države Boruta Pahorja prejela žaromet za medijsko legendo.
14
Nadgradnja Festivala Lent: že letos z novim odrom na Dravi?
22. april 2018 ob 18:29 Obiskovalci letošnjega Festivala Lent lahko po tihem že računajo na nov oder na Dravi.
Foto: Ljubljana gosti mednarodne mojstre tetoviranja
18
14. april 2018 ob 21:41 Gospodarsko razstavišče gosti 11. mednarodno tetovatorsko konvencijo, na kateri svoja dela predstavlja več kot 80 tetovatorjev iz kar 13 držav.
Foto: Ljubljano znova ovil omamni vonj bosanskih baklav
25
14. april 2018 ob 14:45 Stritarjevo ulico v Ljubljani so že dvanajsto leto zapored preplavili vonji po dobrotah bosanske kuhinje.
Najmočnejši Slovenec: s pomočjo čokolina lahko premakne tudi 40-tonsko letalo
43
13. april 2018 ob 06:36 Vlečenje 25-tonskega tovornjaka, dvigovanje 200-kilogramskega debla nad glavo ali enako težkih betonskih krogel - vse to zmore sodobni slovenski Martin Krpan, Matjaž Belšak iz Medvod, ki spada med ...
Foto: Telenovela Jaz sem Luna obnorela mladino. Stožice obarvane v rožnato. Rožnate zastave so bile visoko v zraku, o zeleni barvi ni bilo niti sledu. Kako močno se je telenovela Jaz sem Luna prikupila slovenski mladini, je potrdil prvi razprodani koncert v areni Stožice.
78
Video: Na Gradu Otočec izbrali letošnjo kraljico potic Na gradu Otočec je drugo leto zapored potekal Festival velikonočne potice, na katerem je komisija med raznovrstnimi poticami iz vse Slovenije izbrala letošnjo zmagovalko.
7
Katarina Čas in Margot Robbie - po Volku skupaj posneli še en film Katarina Čas je na velikem platnu znova združila moči s svojo dobro prijateljico, avstralsko zvezdnico Margot Robbie, saj skupaj nastopata v filmu Terminal.
38
Foto: Rezultatsko in gledalsko zdesetkana "letos precej normalna" Planica Če se je pred dvema letoma, v času največjih uspehov slovenskih orlov, pod Poncami zbralo 111.000 gledalcev, jih je bilo letos skoraj polovico manj. To je vplivalo tudi na vzdušje.
43
Video: Alternativni prenos iz Planice – kaj o tekmi pravijo Cerar, Žižek, Salome in drugi Ob ekipni tekmi v Planici je na MMC-ju potekal tudi prav poseben spletni prenos, v katerem sta dogajanje na zabaven način komentirala imitatorja Jure Mastnak in Aleksander Pozvek.
22
Video: Planica 1962 s hudomušnim komentarjem Mastnaka in Pozveka Komentatorja alternativnega prenosa Planice Jure Mastnak in Aleksander Pozvek sta že na svojem mestu. Pogledate si lahko, kako sta s hudomušnim komentarjem pospremila Planico iz leta 1962.
9
Jure Mastnak in Aleksander Pozvek - komentatorja alternativnega prenosa Planice na spletu Imitatorja, nepogrešljiva delčka sestavljanke Radia Ga-Ga in ljubitelja športa Jure Mastnak in Aleksander Pozvek bosta komentatorja posebnega prenosa z letošnje Planice, ki ga boste lahko spremljali ...
31
Foto: Ko Slovenec postane Irec, pa čeprav sedé "Življenje je prekratko, da ne bi bil Irec", pravi irska modrost. In v soboto bodo to vsaj za en dan postali tudi številni "tujci" po vsem svetu, pri nas pa so se prvi preobrazili že včeraj zvečer.
4
Bill Murray v novem dokumentarcu igra harmoniko v Ljubljani Na filmskem festivalu South by Southwest v ameriškem mestu Austin je pretekli teden premiero doživel dokumentarni film z naslovom The Bill Murray Stories (Zgodbe o Billu Murrayju).
8
V Kranju svetovna novost - obeležje, posvečeno tehnologijam blockchain Na presečišču Ceste Staneta Žagarja in Gregorčičeve ulice (oziroma pred sodiščem) v Kranju bodo v torek odprli prvi spomenik, ki je namenjen tehnologijam blockchain.
88

Izbor
Anketa: 24. februar 2018 ob 22:28

Ste zadovoljni z zmagovalno skladbo Eme 2018?

Da.
Ne.
Ne morem se odločiti.
Arhiv
Kazalo