Družabna kronika
slice
Taylor Swift žrtvam spolnega nasilja namenila "velikodušno donacijo"
Denar namenila fundaciji, ki žrtvam nudi pomoč in oporo, 18. avgust 2017 ob 19:35 Ko je pop zvezdnica Taylor Swift dobila tožbo proti radijskemu voditelju Davidu Muellerju, je obljubila, da bo organizacijam, ki se ukvarjajo s pomočjo žrtvam spolnih zlorab, namenila dobrodelni ...
3
Nadiya Bychkova od septembra na BBC-ju: "Uživam vsak trenutek"
31
18. avgust 2017 ob 06:52 "Odnos do profesionalnih plesalcev je na neverjetni ravni. Vse temelji na spoštovanju, upoštevajo nas pri vseh odločitvah glede koreografij in celotne ideje nastopa," pravi o začetnih izkušnjah s ...
Na Ptuju bodo skočili v čas, ko je vladal cesar Trajan
11
17. avgust 2017 ob 10:50 Ptuj se za nekaj dni znova spreminja v rimski Poetovio, saj bo več kot 800 udeležencev iz šestih držav predstavilo življenje in običaje v starem Rimu.
Nagradna igra: Vam je do smeha? Z MMC-jem na festival Panč
2
16. avgust 2017 ob 09:50 Prihodnji teden bo na Ljubljanskem gradu potekal že 10. festival stand-upa Panč, ki prinaša 33 komikov, pet tematskih večerov in največji slovenski "Comedy Roast Battle".
Darja Gajšek prvič mamica, rodila je hčerko
8
14. avgust 2017 ob 19:10 "To je trenutek, ko spoznaš bistvo življenja in ljubezni ..." je nekaj ur po tem, ko je postala mamica, zapisala voditeljica oddaje Slovenski pozdrav Darja Gajšek.
Majhen, alternativen, avtorski: črnomaljski Črnfest Udarni zvoki rockovskih zasedb Let 3 in Demolition group so sinoči v grajskem atriju v mestnem jedru Črnomlja oznanili začetek že 10. festivala Črnfest.
2
Šentjernej v znamenju Jernejevega, v Bohinju Kresna, v Bovcu pa Čomparska noč V šentjernejski občini se začenjajo prireditve v okviru Jernejevega, v Bohinju obljubljajo najlepšo poletno noč, ko bodo jezero osvetlile lučke in ognjemet, Bovec pa bo gostil enološko-zabavno ...
4
Od koncertov do gverilskega kvačkanja - Kongresni trg v urbanih vodah Na Kongresnem trgu bo ves teden potekal festival urbanih kultur Urbano dejanje. Med nastopajočimi bodo Bad Copy, Zmelkoow, Čedahuči in Severa Gjurin, Zlatko, Koala Voice in Uroš Perić.
8
Največji poletni festival v Pomurju vabi - od štorkelj do glasbe in kuhanja bujte repe V Veliki Polani se je začel največji poletni festival v Pomurju, ki ga že 22 let pripravlja Društvo za šport, turizem, razvoj in kulturo Slovenije ali krajše ŠTRK.
Na praznik borovnic z muzejskim vlakom Borovnica vse do nedelje gosti že tradicionalen praznik borovnic, ker letos praznik sovpada s 160-letnico južne železnice, so nekateri obiskovalci izkoristili priložnost in se do Borovnice ...
3
Koper se bo nocoj obarval rumeno, v Batujah bo zadnjič odmeval rock Skupini Psihomodo Pop in Crvena jabuka bosta nocoj začeli osrednji primorski festival glasbe in kulinarike, v Športnem parku Batuje pa pripravljajo koncert Rock Batuje.
4
Aljaž Škorjanec v zakon, z estrado na Otok plesat še Nadiya Bychkova Aljaž Škorjanec, slovenski plesalec, ki je na Otoku zaslovel v tamkajšnji različici šova Zvezde plešejo (Strictly Come Dancing), se je poročil s plesalko Janette Manrara.
7
Očka vloger: "Pred kamero smo vedno pristni." Kmalu še v porodni sobi? "Smo povprečna slovenska 'familija' in tukaj se marsikdo najde. Moj stil pisanja oziroma snemanja je preprost, z njim se lahko vsak poistoveti."
55
Kranj v pričakovanju 30.000 ljudi, nocoj čas za Plavi orkestar Največjo prireditev na Gorenjskem, Kranfest, ki vsako leto privabi od 25 do 30 tisoč ljudi, je odprl muzikal Vesna. Vrhunec dogajanja bo nocojšnji koncert skupine Plavi Orkestar.
17
Očka bloger: Lahko bi bentil, a raje pišem o sreči in ljubezni "Velika škoda je, da 'pišočih očkov' tako rekoč ni, ker je naš pogled na vzgojo in odraščanje otroka povsem drugačen kot ženski, materinski. Predvsem bolj sproščen in zabaven."
69

Kazalo