Foto:
Foto:
Ubogi Sebastian je doživel že drugo prometno nesrečo.

Redni obiskovalki medijsko osvetljene družabnosti sta namreč poleg Demetra Bitenca tudi zmagovalki tekmovanja Miss Hawaiian Tropic. V petek sta se pomešali med vip smučarje. Brez smuči, seveda.

Tudi Rop se je drčal
Na mariborskem Pohorju se je odvil veleslalom zvezd. Na smučarsko pobočje je poleg ostalih VIP-predstavnikov privabil tudi slovenskega premierja Antona Ropa. Na tekmovalnem področju pa sta blestela pevca Regina in Domen Kumer.

Jelinčič je dobil hčerko
Zakonca Jelinčič glede spola svojega dojenčka nista več v negotovosti. Kontroverznemu politiku Zmagu Jelinčiču je novopečena soproga Monika včeraj v postojnski porodnišnici povila hčerko, ki sta jo poimenovala Aleksandra.

Manca znova na TV
Novinarka in profesorica na Fakulteti za družbene vede Manca Košir bo znova zaplavala v televizijske vode, saj se bo v bližnji prihodnosti pridružila ekipi TV Paprike. Vodila bo oddajo Beremo z Manco Košir.

Nesrečni Sebastian
Poskočni glasbenik Sebastian, ki se je za nekaj časa umaknil z medijske scene, je decembra doživel že drugo prometno nesrečo.
Vinjeni voznik se je namreč na večer pred silvestrovim na ljubljanski obvoznici zaletel v njegov avto. Idol najstnikov že okreva brez hujših poškodb.

Slovenska estrada v operi
Ljubljanska opera je bila v nedeljo prizorišče izbora Slovenka leta, ki se ga je udeležila večina slovenskih estradnikov. Med njimi so prevladovale lepotne kraljice vseh vrst. Povabljenci so se razkazovali v večernih toaletah s prevladujočimi rdečimi detajli. Za vpadljivo in izredno neobičajno zeleno se je odločila zvezdica večera, popotnica Benka Pulko.

Yuhubanda aktivna
Uspešni nastop na Hit festivalu, kjer je Yuhubanda s skladbo Črno na belem zasedla odlično drugo mesto po glasovanju občinstva in strokovne žirije, skupine ni uspaval. Člani se namreč vneto pripravljajo za nastop na letošnji Emi s skladbo Če zdaj odideš sama.