Ceca se je v nedeljo odločila za oprijeto oblekico z globokim izrezom, ki je še bolj poudarila njen velikanski dekolte, ki je nase povsem prikoval moške poglede. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Ceca se je v nedeljo odločila za oprijeto oblekico z globokim izrezom, ki je še bolj poudarila njen velikanski dekolte, ki je nase povsem prikoval moške poglede. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Srbska pevka je po prihodu iz osemmesečnega hišnega pripora le začela promovirati svoj novi album Ljubav živi, zaradi velikega zanimanja pa se je odločila, da bo v Sloveniji priredila kar dva koncerta. Odločitev se je izkazala za pravilno, saj je v soboto dvorana dobesedno pokala po šivih, le nekaj manj obiskovalcev pa je prišlo na njen nedeljski koncert, ki ga je obiskal tudi MMC.

Zbrano množico so pred Cecinim prihodom najprej ogrevali didžej, Miro Todosovski in Ujdi Bend ter folklorna skupina KUD Mladost, nato pa je na oder stopila zvezda večera, ki je presenetila z izbiro obleke - obakrat se je namreč odločila za oprijeto oblekico, ki je končala nad koleni, s koncertov v preteklosti pa smo jo bili vajeni predvsem v dolgih, vse do tal segajočih večernih toaletah.

Nove in stare uspešnice
Predstavila je pesmi z najnovejšega albuma Rasulo, Nije mi dobro, Sve što imam i nemam, Šteta za mene, Igračka samoće, ki so se med njenimi oboževalci že odlično 'prijele', pa seveda tudi uspešnice iz preteklosti: Beograd, Lepi grome moj, Tražio si sve, 39,2, Dokaz, Kukavica, Dragane moj, Manta, manta, Pile in številne druge. Prednjačile so balade, občinstvo je skupaj z njo prepevalo vsako izmed njih, pritožbe pa so letele predvsem na izredno slabo ozvočenje v dvorani.

Vsi na Ceco
Precejšnja gneča je bila tudi na VIP-prostoru, njena koncerta pa so si ogledali tudi številni znani Slovenci: igralec Rado Mulej, misice Sanja Grohar, Sabina Remar, Mirela Korač, Tina Gaber, Katarina Benček, voditeljica Lucija Gubenšek, vremenarka Danica Lovenjak, balerina Jerneja P. Zhembrovskyy, hostesi Doroteja Premužič in Katarina Benček, Playboyeva zajčica Amanda Šabič, trener košarkarskega kluba Olimpija Sašo Filipovski ter številni drugi.