Kevin se v Sloveniji odlično počuti, prijazno je pokramljal tudi s predstavniki sedme sile. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Kevin se v Sloveniji odlično počuti, prijazno je pokramljal tudi s predstavniki sedme sile. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Erazem B. Pintar je nehote poskrbel za lažni preplah. Morda zaradi barve las, ki spominja na Costnerjevo? Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Costner o Slovencih: Topli, vljudni, lepi ….

Simpatični Costner, ki se na naših tleh odlično počuti, je pokramljal z zbranimi predstavniki sedme sile in povedal, da je nad Slovenijo in Slovenci navdušen.

Kevina Costnerja smo ujeli tudi v objektiv MMC-jeve kamere. Kaj je povedal, si oglejte v priloženem videoposnetku.
Pred kamero pa za novinarje in fotografe, ki so tako kot vsi "navadni smrtniki" ostali pred vrati dogodka, rezerviranega za izbrane povabljence, ni želel zapeti.

Slovenci (in Slovenke): Prijazni, vljudni, lepi
"Ljudje tukaj so tako prijazni do nas. Ljudje so po vsem svetu enaki, tukaj pa še posebej topli do mene in to zelo cenim, zato se še bolj veselim, da bomo odigrali nekaj rokenrola," je povedal Costner in obžaloval, da si tudi "navadni smrtniki" ne bomo mogli ogledati njegovega ljubljanskega nastopa z Modern West, saj vidi smisel prav v igranju "za ljudi". Kljub glasnemu spodbujanju zbranih novinark pa žal ni želel zapeti pred kamero.

Se v soju slovenskih žarometov počuti kot v Hollywoodu? Neposredno ni odgovoril, a dejal, da se tu počuti dobro, saj "ste zelo vljudni, pa tudi lepi" (tu je malce spogledljivo popihal na dušo zbranim novinarkam).

Ker je prišel v Slovenijo v noči s soboto na nedeljo, že v torek pa leti nazaj proti domu ("Tako je pač v rokenrolu," je dejal), si je uspel ogledati samo Obalo, ki pa ga je očarala in bo še prišel nazaj, saj je zelo lepo, pravi. Se obeta dolga noč v Ljubljani? "Morda, a bomo že tu naredili 'žurko'!" je še dejal in se z "zračnim poljubčkom" poslovil.

Erazem - Kevinov slovenski dvojnik?
V priloženem videoposnetku si lahko ogledate izjavo zvezdnika v angleščini, katere povzetek ste si že lahko prebrali v zgornjih vrsticah, na ogled pa je tudi fotogalerija z rdeče preproge, po kateri so se sprehodili številni znani in/ali premožni Slovenci.

Med njimi so bili Tomaž Lovše, prvi človek Diners Cluba Slovenija, ki je bil tudi gostitelj večera, pa Ajša Šunjić, direktorica Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji, njen nekdanji voditeljski kolega Mark Žitnik, TV-voditeljica Erika Žnidaršič (pred kratkim je za MMC razkrila, da bo kmalu postala mamica) v družbi Tomaža Miheliča (širši javnosti morda bolj znanega v vlogi dive Marlenne), igralec Branko Đurić - Đuro in njegova življenjska sopotnica in stanovska kolegica Tanja Ribič, komik Vid Valič, koreograf Igor Jelen - Iggy, popotnica Benka Pulko, poslovnež Rajko Hrvatič ...

Med čakanjem na Kevina je ob rdeči preprogi kar naenkrat završalo: "Kevin je že tu! Prišel je!" Vse oči so se usmerile v moškega v sivi obleki in čakale, da se bo obrnil v smer novinarjev in fotografov. A izkazalo se je, da je to poslovnež Erazem B. Pintar ... No, Kevin je nato nekaj minut pozneje res prišel, oblečen v suknjič, kavbojke in kavbojske škornje (kot se za countryglasbenika tudi spodobi), nosil je tudi šal.

V fotogaleriji si oglejte utrinke z zvezdniško obarvane rdeče preproge.

Costner o Slovencih: Topli, vljudni, lepi ….