Katarina Čas na novi hollywoodski premieri. Foto: AP
Katarina Čas na novi hollywoodski premieri. Foto: AP
Katarina Čas je izbrala obleko znamke bcbgmaxazria. Foto: AP

Film, ki so ga posneli pred dvema letoma v Budimpešti, je ugledal luč sveta, predstavili so ga kje drugje kot v Hollywoodu. 41-letna Katarina je za to priložnost izbrala obleko črne barve brez naramnic znamke bcbgmaxazria, 27-letna Margot je prav tako stavila na črnino, le da zgornji del Chanelove obleke krasi bela čipka.

Tudi Časova je na svojem profilu na Instagramu delila nekaj utrinkov s premiere, med drugim je objavila fotografijo z Margot - napisala je, da je vedno lepo videti kraljico Margot. Plavolasi igralki sta dobri prijateljici vse od takrat, ko sta se spoznali na snemanju uspešnice Martina Scorseseja Volk z Wall Streeta, v kateri je Avstralka upodobila drugo ženo Leonarda DiCapria, Katarina pa tihotapko denarja Chantelle. Paparaci so ju od takrat večkrat ujeli med skupnim druženjem.

"Že v Volku sva se zelo ujeli, prijateljstvo pa sva na tem snemanju še poglobili. Je izjemno prizemljena in pametna ženska in sem zelo ponosna nanjo," je Katarina pred časom povedala o Margot za slovenske medije.

Dvojici so se na premieri pridružili režiser filma Vaughn Stein in igralca Mike Myers in Simon Pegg. Fotografijo s slednjim je na Instagramu delila tudi Katarina.

Katarina kot Chloe v trilerju
Temačni triler
Terminal, ki spremlja dva morilca na zlovešči misiji, na smrt bolnega učitelja, skrivnostnega hišnika in natakarico, ki živi dvojno življenje. Njihova življenja se znajdejo v nemilosti izurjenega kriminalca, ki se želi maščevati, vsebino filma povzema portal IMDb. V napovedniku se vse vrti okoli Margot, Katarine Čas pa v njem nismo opazili, a je na IMDb-jevi strani navedena med glavnimi vlogami. Upodobila je Chloe Merryweather. Film bo v kinematografih od 11. maja.

Margot, ki je lani navdušila z upodobitvijo ameriške drsalke Tonye Harding v filmu Jaz, Tonya, ki ji je prinesla tudi nominaciji za glavno žensko vlogo na Oskarjih in Zlatih globusih, je na premiero pospremil njen mož, Tom Ackerley. Oba sta pri Terminalu sodelovala kot producenta.

Katarina zaigrala tudi z Al Pacinom
Katarina je zaigrala v nekaj pomembnih britanskih in drugih televizijskih serijah. Njena najvidnejša vloga do zdaj je sodelovanje v filmu Martina Scorseseja Volk z Wall Streeta iz leta 2013. Zaigrala je tudi z Alom Pacinom v filmu Danny Collins.