Slovenska bodibilderka Brigita Brezovac osvaja Ameriko. Foto: Jeff Binns/Blog Brigite Brezovac
Slovenska bodibilderka Brigita Brezovac osvaja Ameriko. Foto: Jeff Binns/Blog Brigite Brezovac

Po zmagi na profesionalni tekmi v Tampi na Floridi, kjer je presenetila svetovno konkurenco in se z zmago na debitantskem nastopu že uvrstila na finalno tekmovanje za Miss Olympie, ki bo septembra v Las Vegasu, je ponovila uspeh tudi na drugi tekmi ta konec tedna v Hartfordu.

Tudi v drugo nepremagljiva
Potem ko je po prvi zmagi povzročila pravo malo evforijo med Američani, ki so "spet ugotavljali, kje Slovenija sploh je" in o njej poročajo kot o senzaciji iz Slovenije, je bila tudi v drugo nepremagljiva. Mediji so poudarjali, da je Brezovčeva na drugi tekmi pokazala še boljšo formo in lepše detajle v svojem nastopu.

O uvrstitvi na finale za Miss Olympia, ta bo na sporedu septembra, še dodatek, da je morda najbolj znan dozdajšnji zmagovalec tovrstnih tekmovanj v moški konkurenci nekdanji filmski zvezdnik in zdajšnji guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger.

Brigita je po drugi zmagi na svojem blogu, kjer poleg njenih zapisov najdete tudi veliko fotografij, navdušeno zapisala: "Kakšen teden! Druga zmaga po vrsti, težko izrazim občutke ta hip ... Krasen občutek je, ko se resnično počutiš, kot da nekam spadaš. Ker sem edina profesionalna ženska bodybuilderka v moji državi, nimam pogosto priložnosti za druženje z dekleti, zato je bil to zame zelo poseben dogodek."

Nekaj fotografij Brigitinega izklesanega telesa si oglejte v galeriji spodaj.