Igra Ko si na tleh je Gorana nasmejala do solz. Foto: Žiga Culiberg
Igra Ko si na tleh je Gorana nasmejala do solz. Foto: Žiga Culiberg

Dragić je z zapisom komentiral igro Ko si na tleh, v kateri so se gostje oddaje tokrat morali znajti v letalu. V že tako smešen položaj pa so vpletli tudi znanega košarkarja. Kako, si lahko pogledate spodaj.

Ekskluzivne posnetke in fotografije s snemanja oddaj si lahko ogledate na Facebooku, v spletnem arhivu pa si lahko ogledate vse pretekle oddaje.

Oddaja Vse je mogoče pred televizijske zaslone privablja vedno več gledalk in gledalcev. Preteklo soboto je najbolj smešen šov letošnje jeseni, poln zabavnih iger in zapletov, spremljalo največ ljudi do zdaj, kažejo podatki gledanosti. V povprečju je oddajo spremljalo kar 9,5 odstotka oz. 186.800 posameznikov, starejših od štirih let, oz. 21 odstotkov vseh takratnih gledalcev televizije.

Vrhunec oddaje Vse je mogoče, igra Poševni oder, ki je tudi zaščitni znak oddaje, pa je pred televizijske ekrane privabila skoraj 234 tisoč gledalcev, vsaj minuto oddaje pa si je ogledalo več kot 457 tisoč gledalcev.

Že to soboto vas ob 20. uri na TV SLO 1 čaka nov zabaven večer. Gostitelju Bojanu Emeršiču bodo družbo delali Maja Martina Merljak, Uroš Smolej, Tilen Artač, Raay, Vesna Slapar in Saša Jerković. Poleg že uveljavljenih iger (Kričač, Pantomima v zraku in Pleši, pleši) boste v soboto premierno videli še dve novi, Odbita vizita in Nova zgodba.