Emeršič se je preizkusil že v veliko vlogah. Foto: Žiga Culiberg
Emeršič se je preizkusil že v veliko vlogah. Foto: Žiga Culiberg

Vse je mogoče je sproščen šov, ki mi je izjemno pisan na kožo. Gre sicer za licenčno razvedrilno oddajo, ki mi kljub predpisani strukturi omogoča veliko improvizacije pri vodenju, pa tudi spodbujanja mojih gostov in občinstva v studiu.

Bojan Emeršič
Vse je mogoče
Oddaja bo premierno predstavljena jeseni, predvajana pa bo ob sobotah zvečer na 1. programu Televizije Slovenija. Foto: RTVSLO

priljubljeni slovenski igralec, komik in TV-voditelj Bojan Emeršič.

Ob sobotnih večerih bo s svojo sproščenostjo in duhovitostjo izzival svoje goste, šest znanih obrazov, ki se bodo skozi petje, ples, igro besed in improvizacijo zapletali v nenavadne vloge in komične položaje, so sporočili z RTV Slovenija.

"Vse je mogoče je sproščen šov, ki mi je izjemno pisan na kožo. Gre sicer za licenčno razvedrilno oddajo, ki mi kljub predpisani strukturi omogoča veliko improvizacije pri vodenju, pa tudi spodbujanja mojih gostov in občinstva v studiu," je dejal Bojan Emeršič, ki se z oddajo vrača na male zaslone. "Sproščena zabava, komičnost, nepredvidljivost in smeh za vse generacije bodo glavno vodilo to jesen. Z mnogimi igrami, ki bodo v vsaki oddaji na najrazličnejše spretnostne preizkušnje postavile šest gostov, bom poskrbel, da se bomo vsi skupaj zabavali - moji gosti in vi pred malimi zasloni. Veselim se že tudi srečanja z navdušenim občinstvom v studiu, ki bo tudi izjemno pomembno za celotno vzdušje v oddaji. Se vidimo jeseni," je še dodal.

Če se želite pridružiti snemanju oddaj, se prijavite na vsejemogoce@rtvslo.si.

"Bojan ima to, kar potrebujemo"
"Ko smo se odločili za oddajo Vse je mogoče, smo vedeli, da potrebujemo zabavnega, sproščenega in simpatičnega voditelja ter odličnega improvizatorja. In vse to ima Bojan, o tem sem prepričan. Zelo ga cenim, tako kot igralca v ljubljanski Drami kot TV-voditelja. Izkazal se je že ničkolikokrat in vem, da se bo znova. Vem, da ga imajo gledalci radi, in tudi vem, zakaj. In prav zato smo ga povabili in smo počaščeni, da je zdaj del naše ekipe. Želim mu vse najboljše,"
pa je Emeršiču polaskal Mario Galunič, odgovorni urednik Razvedrilnega programa TV Slovenija.

Sproščena zabava in smeh
Oddaja Vse je mogoče je televizijska osvežitev te jeseni. Gre za mednarodno uspešen šov, ki je že osvojil televizijska občinstva v več kot 20 državah po svetu. V vsaki oddaji bo voditelj šova v goste povabil šest znanih obrazov, ki se bodo v seriji domiselnih in zabavnih iger zapletali v nenavadne vloge in posledično tudi komične položaje, ob katerih bo smeh v studiu in pred malimi zasloni zagotovljen. Oddaja bo nastajala v živo pred občinstvom in prav neposredna bližina gledalcev in njihovih odzivov na dogajanje v studiu bo še dodatno prispevala k sproščeni zabavi in smehu. V oddaji ni tekmovanja, ni točkovanj in ni pravil, dovoljena je le zabava.

Vse je mogoče je sproščen šov, ki mi je izjemno pisan na kožo. Gre sicer za licenčno razvedrilno oddajo, ki mi kljub predpisani strukturi omogoča veliko improvizacije pri vodenju, pa tudi spodbujanja mojih gostov in občinstva v studiu.

Bojan Emeršič