Mario, Boris in Nina vas bodo z nabojem pozitivne energije popeljali tudi v to jesen. Foto: Žiga Culiberg/RTV SLO Foto:
Mario, Boris in Nina vas bodo z nabojem pozitivne energije popeljali tudi v to jesen. Foto: Žiga Culiberg/RTV SLO Foto:

V zadnji oddaji pred poletnim premorom boste v soboto, 24. maja, v oddaji Moja Slovenija še zadnjič spremljali bitko med rdečimi in modrimi. A to ne bo čisto zadnjič. Televizija Slovenija se je odločila, da ta priljubljeni družinski kviz predvaja še eno sezono, in sicer jeseni.

Zato zadnja pomladanska oddaja ne bo minila v poslavljanju in obujanju spominov, temveč se bosta Borisova in Ninina ekipa spoprijeli v prijateljsko-tekmovalnem slogu, kot je v navadi. Boris bo imel v ekipi Adija Smolarja, Ano Dolinar in Anžeja Dežana. Na Ninini strani bosta združila moči dva športnika, Jurij Tepeš in Alenka Dovžan, v družbi legendarnega slovenskega fotomodela in manekenke Nine Gazibara. V tej sezoni ima Boris šest zmag in Nina pet. Bo modrim uspelo izenačenje ali bo več sreče na Borisovi strani? Vse bo jasno ob koncu oddaje.

Mario Galunič, voditelj oddaje Moja Slovenija, ob tem dodaja: "Že danes obljubljamo našim gledalcem, da bomo pridno skrbeli zanje tudi med počitnicami na naši Facebookovi strani, jeseni pa se vrnemo z nekaj novosti in staro dobro energijo, ki je oddajo Moja Slovenija naredila za eno najuspešnejših oddaj TV Slovenija."