Anže in Sanja (med snemanjem spet plavolaska) sta se odlično ujela. Foto: Sanja Grohar/Invida TV
Anže in Sanja (med snemanjem spet plavolaska) sta se odlično ujela. Foto: Sanja Grohar/Invida TV
Sanja Grohar in Dani
Mis Slovenije 2005 je bila nad počitnicami na Kanarskih otokih navdušena. Foto: Sanja Grohar

Kljub uspehom, ki jih žanje s svojim telesom in sodelovanjem pri znani modni znamki Ed Hardy, je Sanja sredi julija posnela videospot za pesem Varaj me, varaj. Spot so snemali na treh različnih lokacijah, snemanje pa se je zavleklo kar do dveh zjutraj.

Predstavitev spota bo septembra, da jo bodo oboževalci lažje dočakali, pa je Sanja namignila, kaj je rdeča nit: "Jaz dobim slike, kjer vidim, da me fant vara in se mu maščujem z magijo vudu lutke." Sanjinega partnerja igra trikratni državni hiphop prvak, Anže Škrube.

Zaslužen dopust
Po napornem delu pa se je Sanja s svojim najdražjim in dvema prijateljema odpravila na zaslužene desetdnevne počitnice na Kanarske otoke. In kaj pravi Sanja o otoku Tenerife? "Res je lepo - peščene plaže, dober shopping, hud žur," je dejala lepotička in nam priznala, da bi bili tam izgubljeni, če ne bi bili v družbi mladega Slovenca Janija Čuka, ki na tem otoku živi že sedem let in je poskrbel za to, da je mala družbica preživela prekrasnih deset dni. Te počitnice je Sanja zgovorno opisala z eno samo besedo. "Hudooo!" je rekla.

Načrti za prihodnost
Pravi, da so se imeli pravzaprav tako zelo lepo, da že razmišljajo, da bi tudi leto 2008 dočakali prav na tem otoku. Dodala je še, da je ugotovila, da se je imela vedno, ko je počitnikovala na kakšnem otoku, čudovito. Z Danijem pa že razmišljata o tem, da bi naslednje leto odpotovala na Tajsko. Poletje pa se za Sanjo še ni končalo, konec avgusta bo spet sedla na letalo in odšla v Las Vegas. Vendar bo to potovanje bolj delovne narave - skupaj z nekaterimi slovenskimi manekenkami bo sodelovala na modnih revijah znamke Ed Hardy, katere izdelke nosijo tudi Paris Hilton, Madonna in Justin Timberlake.

Tina Hacler