Tako sta Ana in Peter veselila ob razglasitvi. Foto: Janez Kotar Foto:
Tako sta Ana in Peter veselila ob razglasitvi. Foto: Janez Kotar Foto:
Gledalci so odločili, da se bosta pred televizijskimi kamerami poročila Ana Ovnič in Peter Verdnik. Foto: Janez Kotar
Gledalke in gledalci oddaje Dobro jutro so danes izbrali že peti par, ki se bo poročil na veliki televizijski poroki. To sta Ana Ovnič in Peter Verdnik. Foto: Janez Kotar

V letošnji akciji oddaje Dobro jutro so se za veliko televizijsko poroko potegovali trije finalni pari, in sicer Ana Ovnič in Peter Verdnik, Kristina Cotič in Jani Štemberger ter Blanka Veligovšek in Roman Fijavž. Tri tedne so zbirali glasove in se potegovali za naklonjenost gledalcev. Skupaj s tremi finalnimi pari in gledalci pa sta se v družinske odnose in partnerstvo poglabljala Leonida in Albert Mrgole, psihoterapevtski par in strokovna žiranta akcije TV-poroka.

Gledalci si bodo televizijsko poroko lahko ogledali premierno v oddaji Dobro jutro v ponedeljek, 9. maja.

V današnji finalni oddaji sta se pomerila dva superfinalna para, ki sta prejela največje število glasov. To sta bila Ana in Peter ter Blanka in Roman. Para sta gledalcem skozi oddajo pokazala domače posnetke, imela sta namreč nalogo, da posnameta družinske obrede, prebrala sta poročne zaobljube in zaplesala. Gledalce pa sta najbolj prepričala Ana in Peter, ki se bosta poročila pred televizijskimi kamerami na slovenski obali.

Akcija TV-poroka pa s tem še ni končana, zdaj se za Ano in Petra začenjajo velike priprave na poročni dan. Gledalci oddaje Dobro jutro pa se bodo preizkusili v vlogi načrtovalcev poroke vse do njunega "usodnega da".

Ljubezenska zgodba Ane in Petra
Njuna zgodba se je začela pred dobrimi osmimi leti, ko sta se zaljubila na prvi pogled na kmečki veselici in kljub dvomom nekaterih prijateljev v njuno zvezo ostala neločljiva. Danes imata tri otroke, šestletno Evo, štiriletnega Grega in enoletno Zarjo. Z družino živita pri Anini mami, ki je po smrti moža ostala sama na veliki kmetiji in Peter se z bodočo taščo menda odlično razume. Oba prihajata iz kmečkega okolja, vzgojena sta z istimi vrednotami, ki jih želita prenesti tudi na svoje otroke, poroka pa bo pečat njunemu razmerju.

Tv poroka 2016: veliki finale (Dobro jutro, 3. del)
Tv poroka 2016: veliki finale (Dobro jutro, 3. del)