Nove zgodbe in smešni zapleti vas čakajo tudi to pomlad na poševnem odru. Foto: Žiga Culiberg Foto:
Nove zgodbe in smešni zapleti vas čakajo tudi to pomlad na poševnem odru. Foto: Žiga Culiberg Foto:
VJM - nova sezona. Foto: Žiga Culiberg
Pokvarjen telefon je nova igra. Kako uspešni bodo gosti prve oddaje, si lahko ogledate že 5. marca. Smeh bo zagotovljen. Foto: Žiga Culiberg
VJM nova sezona. Foto: Žiga Culiberg
Sobotni večeri bodo znova polni smeha. Vaš gostitelj bo simpatični Bojan Emeršič. Foto: Žiga Culiberg

Z novo sezono so ustvarjalci šova pripravili kar nekaj novih iger. V igri Kdo sem? je glavni rekvizit pano, na katerem je fotografija osebe z izrezano glavo. V to luknjo tekmovalec vtakne glavo, s postavljanjem vprašanj, na katera mu sotekmovalci odgovarjajo le z da ali ne, pa skuša ugotoviti, kdo je.

Za smeh in zabavo bodo že v prvi oddaji poskrbeli Maja Martina Merljak, Lucija Ćirović, Tilen Artač, Boris Kobal, Tin Vodopivec, Miha Brajnik in Rado Mulej.

V Skupinski terapiji sodeluje več tekmovalcev. Voditelj za vsakega določi črko, igralci pa morajo dokončati šest vnaprej določenih stavkov in uporabiti besedo na določeno črko. V igri se tekmovalci vedejo, kot da imajo strašne težave, zaradi katerih so na skupinski terapiji.

Nova igra je tudi Pokvarjen telefon, v katerem morajo igralci s pomočjo pantomime igrati otroško igrico "telefonček". Ugibajo naslov filma ali slovenski rek. Zanimivost igre je, da lahko igralci zelo različno razumejo povedano. In kot že omenjeno prihaja temna soba. Celotna igra je posneta s kamerami, prilagojenimi za snemanje v temi, s t. i. IR-kamerami, ki so novost na Televiziji Slovenija.

V vsaki oddaji bo voditelj Bojan Emeršič v goste povabil znane obraze, ki se bodo skozi petje, ples, igro besed in improvizacijo v nizu domiselnih in izjemno zabavnih iger zapletali v nenavadne vloge in posledično tudi komične situacije, ob katerih bo smeh v studiu in pred malimi zasloni zagotovljen. Še vedno velja, da v oddaji ni tekmovanja, ni točkovanj in ni pravil – dovoljena je le zabava.

K ogledu nove sezone pa gledalce vabi tudi gostitelj najsmešnejših večerov, Bojan Emeršič: "Dragi moji, jaz že nestrpno čakam, da začnemo oddajo 5. marca. Spet bo vse mogoče! Začenjamo z odličnimi in zabavnimi gosti ter nepozabno zabavo. Komaj čakam, da se spet družimo."

Ker gre za licenčni format oddaje, ki osvaja televizijska občinstva v več kot 20 državah po svetu, so se francoski lastniki licence odločili, da v eni izmed svojih oddaj za napoved nove sezone uporabijo odlomek iz slovenske oddaje Vse je mogoče.