Danes proizvajajo zanimive kondome, ki pa so večkrat precej neuporabni. Foto:
Danes proizvajajo zanimive kondome, ki pa so večkrat precej neuporabni. Foto:

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja se je začela proizvodnja velikega števila različnih tipov kondomov: barvnih, rebrastih, z dodatki, okusov in kondomov velikih dimenzij.

Čeprav moški in ženske vedo, da kondomi varujo pred spolnimi boleznimi in nezaželeno nosečnostjo, se še vedno najdejo takšni, ki se jim izogibajo. Za to, da postane uporaba zabavnejša, si lahko ogledate nekaj najbolj nenavadnih kondomov.

Embalaža tetrapak je idealna za tiste, ki jih je sram kupiti kondome.
Zraven večerne oprave se poda tudi kondom v smokingu.
Bizaren kondom v obliki dinozavra je namenjen uporabi, vendar pa ne zagotavlja zaščite kot običajni kondomi.
Danes lahko izbiramo med veliko vrstami okusov, tudi pri kondomih. Ljubitelji alkoholnih pijač si lahko postrežejo z okusom viskija.
Neko ameriško podjetje je uporabnikom omogočilo, da so jim poslali fotografijo in besedilo, s katerima so okrasili ovitke kondomov.
Kondome lahko uporabite za zaščito ali pa za promocijo. Pred letošnjimi volitvami za predsednika Združenih držav Amerike, so na ulicah delili kondome, ki so imeli na ovitkih podobo Baracka Obame in Johna McCaina.
Zaščito je dobro imeti pri roki, saj nikoli ne veste, kdaj jo boste potrebovali. Obesek za ključe je le ena izmed možnosti.
Kondome lahko nosite s seboj tudi v plastični pištoli. Paziti je treba le, da se partner ne prestraši in vam uide iz postelje.
'Kondometer' skrbi za zaščito in pokaže velikost moškega spolnega uda.
V Nemčiji testirajo tekoče kondome, ki bi marsikomu olajšali uporabo. Kondom se preprosto razprši po spolnem organu, po nekaj trenutkih pa se tekočina spremeni v snov, podobno lateksu.
Podjetje iz Južnoafriške republike je zaradi visokega števila posilstev ustvarilo posebne kondome. Ti so narejeni za ženske. Omogočajo prosto penetracijo, pot ven pa je zelo boleča. V kondomu so namreč posebaj oblikovani zobje, ki naj bi povzročili toliko bolečine, da bi imela žrtev čas za pobeg.
Kondomi 'Ljubezenska luč' se svetijo v temi in vam bodo pomagali, da se ne izgubite v najtemnejših kotičkih.