Pravilnika po mnenju zbornice ustvarjata pogoje za varno in kakovostno predelavo živil na slovenskih kmetijah.
Predsednik zbornice Peter Vrisk je dejal, da je predelava hrane na lokalnem nivoju temelj za trajnostni razvoj kmetijstva in družbe.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Kmetijsko-gozdarska zbornica je zadovoljna z novim pravilnikom o pogojih za predelavo živil živalskega izvora in zakol živali.
Pravilnika po mnenju zbornice ustvarjata pogoje za varno in kakovostno predelavo živil na slovenskih kmetijah.
Predsednik zbornice Peter Vrisk je dejal, da je predelava hrane na lokalnem nivoju temelj za trajnostni razvoj kmetijstva in družbe.
SDS-ova priporočila zavrnil tudi odbor DZ-ja za notranjo politiko
Odzivi na glasovanje v Varnostnem svetu ZN-a
Bo Ljudmili Novak uspelo osvojiti poslanski stolček s preferenčnimi glasovi?
Umetnost možnega: gostji 76. epizode podkasta o politiki sta Mojca Širok (RTV Slovenija) in Nataša Mulec (Radio Slovenija)
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje