Lepa Milla Jovovich naj bi ob ruski znani osebi vodila letošnjo Evrovizijo v Moskvi. Foto: EPA
Lepa Milla Jovovich naj bi ob ruski znani osebi vodila letošnjo Evrovizijo v Moskvi. Foto: EPA

Ob znani manekenki in igralki naj bi nastopil še znan obraz iz Rusije, vendar še ni znano, kdo, poroča Blic. Poleg tega srbska spletna stran navaja, da naj bi bila posebna gosta izbora za pesem Evrovizije v Moskvi med drugimi tudi lanska gostitelja izbora v Beogradu, Željko Joksimović in Jovana Janković.

Milla Jovovich je bila rojena 17. decembra leta 1975 v Kijevu v Ukrajini s pravim imenom Milica Nataša Jovović. Do petega leta je z mamo (rusko igralko) Galino in očetom (srbskim zdravnikom) Bogdanom Jovovićem živela v Sovjetski zvezi, nato pa se je družina preselila v Kalifornijo. Na filmskih platnih je debitirala pri 11 letih, kot manekenka pa je delala za velika imena modnega sveta, kot so Dior, Gap, Mango ... Najbolj poznana je po filmski vlogi v Petem elementu, spomnimo pa se je še iz filmov Vrnitev v Plavo laguno, Ivana Orleanska, Nevidno zlo ...

Glasba ji je blizu
Milla je bila dvakrat poročena, zdaj pa je v zvezi z režiserjem Paulom W. S. Andersonom, s katerim imata hčerko Ever Anderson. Poleg manekenstva in igralstav se Milla ukvarja tudi z glasbo. Leta 1994 je izdala album The Divine Comedy, konec 90. let pa je osnovala tudi svojo skupino Plastic Has Memory.

A. M.