Hamo & Tribute2Love so se po izdaji albuma 4K podali na turnejo Iz4kani, ki so jo začeli v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma. Novo koncertno pot so naznanili s singlom Prva vrsta.

Med tujimi predlogi je slavil Gregory Porter s skladbo Revival. Z grammyjem dvakrat nagrajeni Porter naznanja svoj šesti studijski album All Rise. Za pokušino je iz njega izdal singel Revival.


Preostala domača predloga:

Dežurni krivci – Rojeni brez imena
Prleški rokerji Dežurni krivci so novembra lani izdali svojo peto ploščo Narobe svet. Zgolj na vinilu. Album so začeli predstavljati s singlom Rojeni brez imena.

Sladica ft. Lara Love – Klic na pomoč
Zgrešen Klic je drugi singel z albuma Sladica 20. Dj Zeds, avtor projekta Sladica, si je na albumu zaželel slovensko drum'n'bass skladbo in na pomoč poklical Laro Love, prvi glas skupine LeeLooJamais.

Preostala tuja predloga:

Mahmood – Rapide
Italijanski pevec Mahmod, ki je lani z nastopom na izboru za pesem Evrovizije osvojil srca poslušalcev po vsem svetu, novo leto začenja z novim singlom Rapide in napoveduje novi album.

Mac Miller – Good News
Duh pokojnega raperja Maca Millerja živi naprej skozi glasbo. Good News je raperjev prvi posthumni singel, ki so ga uvrstili na nedavno izdani album Circles.