Gledalci bodo na ledu lahko videli številne priljubljene risane junakinje in junake. Foto: Promocijsko gradivo
Gledalci bodo na ledu lahko videli številne priljubljene risane junakinje in junake. Foto: Promocijsko gradivo

Vse, kar morate storiti, je, da pravilno odgovorite na nagradno vprašanje: kako je naslov Disneyjeve uspešnice, v kateri nastopata princesi Elza in Ana?

Odgovore lahko pošljete najpozneje do nedelje, 20. januarja, do 12. ure na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si. Med tistimi, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, bomo izžrebali dva srečneža, ki bosta prejela vsak po dve vstopnici za nastop, ki bo 27. januarja ob 11.00 v Dvorani Stožice. Nagrajenca bomo o nagradi obvestili po elektronski pošti.

Splošna pravila sodelovanja v nagradni igri najdete tukaj.

Dotakni se zvezd je nastop Disneyjevih priljubljenih likov, ki bodo preko glasbe, petja in plesa Dvorano Stožice spremenili v pravljično deželo. Gledalci bodo lahko spremljali dogodivščine Mikija in Mini Miške, ki bosta na svojem potovanju srečala številne like iz Disneyjevih risanih filmov.

“Disneyjeve zgodbe predstavljamo na nov in svež način,” je o akrobatskem nastopu na ledu povedala producentka Juliette Feld, ki je ob tem pojasnila, da je rdeča nit predstave izbor talentov po vzor priljubljenih televizijskih oddaj.

Nastop sicer povezuje pravljične svetove različnih Disneyjevih junakinj – Elze in Ane, Ariele, Belle in Zlatolaske. “S tem, ko smo drobce iz klasičnih Disneyjevih zgodb prepletli s filmsko uspešnico Ledeno kraljestvo in dodali komične vložke ter glasbo, smo razvili edinstven način, kako na novo povedati vsako od teh pravljic,” je o konceptu povedala producentka.

V Ljubljani se bo med 25. in 27. januarjem zvrstilo šest nastopov, v katerih ne bo manjkalo akcije, pustolovščin, magije in akrobacij, za katere bodo poskrbeli vrhunski drsalci.