Lani je festival potekal prvič. Foto: Stipe Surać
Lani je festival potekal prvič. Foto: Stipe Surać
MotörCity
Mladega britanskega kitarista Laurencea Jonesa so mnogi označili za prihodnost bluesa. Foto: Organizator
MotörCity
Letošnja glavna nagrada. Foto: Jani Nendl

Na prizorišču se bodo zvrstili Laurence Jones, Popa Chubby, Hamo & Tribute 2 Love, Stray Train, The Brew, The Bad Flowers, Sven Hammond, El Kachon, Stari pes in drugi.

Večina koncertov bo na glavnem odru, koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love pa bo potekal v intimnejšem vzdušju na festivalski plaži.

Nagradna igra je končana. Nagrajenca sta bila o nagradi obveščena po elektronski pošti.

.
MotörCity pa je, poleg nabora glasbe, ki jo ponuja, edinstven tudi zaradi nagradnega žrebanja, ki bo potekalo 18. avgusta. Letos bo srečni izžrebanec dobil motocikel Harley-Davidson Forty-Eight Anniversary. V žrebanju bodo sodelovali vsi kupci festivalske vstopnice in kupci enodnevne vstopnice za soboto.

Letošnja novost festivala je prost vstop za vse voznike mopedov, motociklov in starodobnikov. Organizatorji opozarjajo, da vozniki z brezplačno vstopnico ne sodelujejo v žrebu za glavno festivalsko nagrado. Če želi voznik, ki je prejel brezplačno vstopnico, sodelovati v žrebu, mora svojo vstopnico kupiti, v vsakem primeru pa morajo vstopnico kupiti njihovi sopotniki na motorjih.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.