Dnevni horoskop
Horoskop velja za 23. 1. 2018
     
link

ONA:
Borili se boste za nekaj novosti. Spet ste eni najglasnejših in najpodjetnejših. Nalezli boste še nekoga, ki se je do zdaj držal ob strani. Pazite le, da ne postanete prehitri in zato pozabljivi.

ON:
Komaj čakate, da se vrnete v ustaljene tire, saj skoraj ne veste, kaj bi počeli ob višku prostega časa. V takih trenutkih je najslabša rešitev preveliko zapravljanje. Odpravite se tja, kamor vas vabijo.

  link

ONA:
Naenkrat si želite veliko več, toda ne storite toliko, kolikor bi lahko. Ni dovolj, da le tarnate. Ne izogibajte se vprašanjem, le mirno. Že dopoldne pokažite, da mislite resno.

ON:
Proti večeru vas čaka ljubezenska dilema. Imate radi varnost ob osebi, ki vam je najbolj pri srcu. Po drugi strani bi morali prevzeti pobudo, in to velja tako za samske kot za vezane bike.

  link

ONA:
Napetosti se boste hitro znebili. Tokrat ne le da upate v uspeh, temveč ste pripravljeni tudi prevzeti pobudo, posebno v ljubezni in pri družabnih srečanjih. Nekdo vas osvaja z gostobesednostjo.

ON:
Komaj ste čakali na priložnost, da se izkažete, toda mesto v ospredju še enkrat raje prepuščate drugim. To je protislovje vašega značaja. Najprej se navdušite, potem pustite stvari na pol.

  link

ONA:
Ne boste popolnoma sproščeni, misli vam nenehno uhajajo drugam. Stvari niso odvisne le od vas, toda imate čas za premislek. Ne morete se posvetiti le eni temi, odprite obzorja.

ON:
Naenkrat se boste spet trmasto oklepali svojih idej. Preveč črnogledi postajate, skrbijo vas nerešeni posli. Nekdo vam meče polena pod noge, lahko vas reši le dobra organiziranost.

 
     
link

ONA:
Spet imate višek energije, ki bi ga morali nameniti pravim zadevam. V nasprotnem primeru vam bo žal, ker ste spet izpustili možnost za nepozabno srečanje. Priznajte si, kam vas vleče srce.

ON:
Nekoga boste presenetili s svojim znanjem, pa tudi iznajdljivostjo. Pustili boste sijajen vtis o sebi, izkoristite vpliv tudi ob novih pogajanjih na delu ter na strastnem, romantičnem srečanju.

  link

ONA:
Popoldne boste manj zbrani, zato ne odlašajte s težjimi opravili, posebno če se boste v kratkem odpravili na potovanje. V ljubezni ni nikakršnih razlogov, da izgubljate upanje.

ON:
V ljubezni veste, kaj si želite, toda odziv z druge strani ni pravi. V takih situacijah namenoma nadaljujete na star način, kot da boste potem nekaj dokazali. Pazite na zdravje, posebno na občutljiv želodec.

  link

ONA:
Ni dovolj posluha za to, kar predlagate. Nekaj težav bo v odnosih z moškimi, tako s partnerjem kot v službi boste stežka našli skupni jezik. Držite se pravil zdrave prehrane.

ON:
Menite, da se draga oseba preveč vpleta v stvari, ki niso povezane z vajinimi skupnimi načrti. Radi bi obdržali nekaj samostojnosti. Le pazite, da boste izbrali prave besede.

  link

ONA:
Delo vas čaka, čeprav določene zadeve stojijo v slepi ulici. Ne razburjajte se po nepotrebnem. Nekomu ne zaupate, ker svojih besed ni podkrepil z dejanji.

ON:
Slišali boste eno in isto zgodbo. Tokrat se ne morete brzdati: povedali boste svoje za vsako ceno. Pripravite se na različne možne odzive. Morda boste obenem zapravili več od planiranega.

 
     
link

ONA:
V ljubezni ni toliko dvomov, odgovor prihaja prej, kot upate. Morda tudi ob srečanju, ki ga niste načrtovali. Pogovarjala se bosta tako, da bo na koncu vsak malce popustil.

ON:
Zavedate se, da nenehno odlašate z nekaj dolgočasnimi opravili, tudi v zvezi z učenjem in izpiti. Zato se lahko zberete in se do dobra pripravite. Čustva vas vodijo k pravi osebi.

  link

ONA:
Še enkrat preveč zaupate nekomu, ki se znajde tudi brez vas. Nič ne pomaga, če se zmenite vnaprej, saj ne morete predvidevati vsega. Velja tudi glede službenih zadev.

ON:
Vzemite si več časa zase, posebno če vas laka še nekaj finančnih obveznosti. Nekaj bi morali urediti hitreje, kot ste načrtovali. Doma ne čutite več takega pritiska kot prej.

  link

ONA:
Gojite upanje, da boste dovolj prepričljivi. Uspelo vam bo z nekom, ki se enako kot vi želi pogovoriti. Vse je odvisno le od vaše popustljivosti ter pripravljenosti na kompromis.

ON:
Delate nekaj, kar bo imelo več nepredvidljivih dejanj. Radovednost, pa tudi trma, vas vlečeta naprej. Vsak razlog je dober, da se ne vdate. Kmalu boste zadovoljni, ker ste vztrajali.

 

ONA:
Povedali boste nekaj, kar skriva veliko resnice. Preden boste nadaljevali, pomislite, kdo bi vas lahko zagovarjal, če se bo spet, tik pred zdajci, zapletlo.

ON:
Ob novih okoliščinah ste preudarnejši. Spet se vračate k razumnim odločitvam, potrebujete več varnosti. Vse je jasno, bodite vztrajni do konca, to bo edini možni izhod.

link
Izbor
Kazalo