Dnevni horoskop
Horoskop velja za 26. 6. 2017
     
link

ONA:
Idealen dan za potovanja, za izpopolnjevanje ter druženje. Naenkrat lahko uresničite vse, pri čemer ste oklevali. Tudi kar zadeva urejanje stanovanjskega problema ali nečesa v zvezi s partnerjevimi obveznostmi.

ON:
Vaše srce se prebuja. Vsepovsod boste dobro sprejeti. Luna vas podpira, posebno v ljubezni, zato ni razlogov, da bi oklevali. Že zgodaj zjutraj boste imeli več dela, motivacija bo vsekakor dobra.

  link

ONA:
Posvetili se boste določenim delovnim opravkom ali pa bo nekaj več pogovorov o morebitnih sodelovanjih. Doma ali s partnerjem pričakujte nekaj trenj, v glavnem okoli enih in istih stvari in vprašanj, pri katerih nihče ne popusti.

ON:
Imeli boste nekaj pomislekov, potrudili se boste, da bi jih nekako skrili. Nekaj vam namreč ne bo pretirano všeč, čeprav nimate izbire. Pazite na zdravje, posebno na želodec.

  link

ONA:
Pod vplivom ugodnih okoliščin ste lahko brez strahu. Odpravite se na pot ali pa uredite ljubezenske zadeve, o katerih že dogo razmišljate. Naj vas ne bo strah predlagati kaj novega.

ON:
Imate nekaj več opravkov z denarjem, vsekakor pa preverite zavarovalne pogodbe in vse v zvezi z nepremičninami. Ni razlogov za zadržanost ali zapravljanje časa, saj se pravzaprav ponavlja nekaj, kar že poznate.

  link

ONA:
Tako v prijateljskih kot v poslovnih odnosih si nočete dovoliti nikakršnih spodrsljajev. Imate veliko adutov, zato kar pogumno naprej, saj se boste ubranili na pravi način in dosegli svoje.

ON:
Veliko zadev bo zahtevalo popolno koncentracijo, vsekakor pa se pripravite na uvajanje novosti v vaš vsakdan. Ob nekem povabilu se boste hitro zbudili in se pravilno organizirali.

 
     
link

ONA:
Ob zadevi, za katero ste nekoč potrebovali pomoč, zdaj kažete le moč in suverenost! Vse se odvija dokaj pozitivno, posebno s pomembno osebo, ki bo tokrat na vaši strani.

ON:
Pozanimajte se glede novih okoliščin na delu. Lahko tudi zaslužite nekaj več. Imeli boste veliko sreče na potovanjih ter pri stikih z nežnejšim spolom. Načrtujte novo srečanje, ki bo odločilno.

  link

ONA:
Ostali boste zahtevni, posebno v situaciji, v kateri čutite, da ne bi smeli popustiti. Najdite neko zlato sredino, poskusite omejiti prevelika pričakovanja. Odgovor morda ne bo takoj prav idealen, toda zastoj je le začasen.

ON:
Ne dovolite drugim, da vas ocenjujejo le na podlagi prvega vtisa. Tako bi dobili povsem napačno podobo, saj ste pogosto navidezno neodločni. Previdno z glasnimi ovni, levi in strelci.

  link

ONA:
Že komaj čakate, da slišite vse v zvezi z delovnimi novostmi. Končna beseda bo vsekakor vaša. V ljubezni lahko priznate, kam vas vleče. Težav ne bo, saj bosta s prijateljem enako naravnana.

ON:
Še enkrat se bo izkazalo, da se vse dobro izteče takrat, ko ravnate po občutku. Vprašanje je le, kdaj se boste podali v akcijo. Že nekoliko zamujate, zato prisluhnite nekomu od starejših in izkušenih.

  link

ONA:
Pokažite, da ne boste odnehali, čeprav je pred vami nekaj zahtevnejšega. Morda si niste nabrali dovolj moči, zato ni pravi trenutek za fizične podvige in potovanja. Če pa je že nujno, potem preverite, ali imate vse, kar potrebujete ter izdelajte rezervni načrt.

ON:
Trenutno se morda premalo borite, kot da naenkrat niste prepričani, ali ste na pravi poti. Prepuščate se negativnim čustvom, sklepate prehitro ter se potem kesate, ker ste prehitevali dogodke.

 
     
link

ONA:
Nečesa se morate lotiti povsem samostojno. Tako boste najbolje razpolagali z dokazi in argumenti. Predvsem imate priložnost, da zavarujete svoje interese. Pred vami je tudi nova srčna zgodba. Pogum se obrestuje.

ON:
Ljubezenska priložnost je tako rekoč na dlani, tokrat boste izvirnejši. Spet bo na vrsti staro vprašanje, ki zadeva študij ali selitev. Tudi v karieri ste pogumnejši, posebno pri javnih nastopih ter ob pomembnejših srečanjih.

  link

ONA:
Premišljujete, kako bi lahko napredovali. Morda vam bo spodletelo pri prvi pomembni priložnosti, toda kmalu prihaja nova. Zato glavo pokonci in pripravite se na boj!

ON:
Radi bi prestavili v višjo hitrost, zaenkrat pa vas ovira mnogo okoliščin. Nekdo se preveč spreneveda, to vas spravlja iz tira. Ne poveličujte tistega, kar vas trenutno moti, saj se bo reševalo, ko boste mirni.

  link

ONA:
Zadeve, ki jih še ne obvladate, vas bodo iztirile, posebno nekaj v zvezi s partnerjem ali prijateljem. To vas oddaljuje od delovnih problemov. Ostanite mirni, saj v resnici razpolagate z vsemi potrebnimi argumenti in dokazi.

ON:
Tuhtate, toda končni sklep je vedno isti. Prevevajo vas mešana čustva. Vsekakor premislite o tem, da bi postali prilagodljivejši. Pazite za volanom, preveč ste raztreseni.

 

ONA:
Moti vas zahtevnost vaših bližnjih ali nadrejenih. Zdi se vam, da ste trenutno pod neznosnim pritiskom. Vsaka zgodba ima več plati, zato pokažite več posluha. Poskusite se sprostiti in bodite komunikativnejši.

ON:
Pazite, kako se boste soočili z novostmi. Težavno je to, da ste pri marsičem odvisni od drugih. Tak občutek vas še enkrat le zavira, toda vsaj tokrat se morate prilagoditi.

link
Kazalo