Dnevni horoskop
Horoskop velja za 19. 8. 2017
     
link

ONA:
Ne morete se odločiti glede nečesa, kar očitno presega vaše zmogljivosti. Zaenkrat je bolje, da zadevo preložite. Pogovorite se s tistimi, ki bi vam lahko priskočili na pomoč.

ON:
Nimate dovolj časa, vseeno pa zapravljate preveč besed za nekaj, kar ni več pomembno. Svoj prav poskusite dokazati modreje, ne razkrivajte vsega kar naglo in naenkrat. Le v ljubezni spet predolgo čakate.

  link

ONA:
Vse je mogoče, zato glavo gor in nadaljujte tam, kjer ste se morda včeraj ali pred nekaj dnevi ustavili. Zdaj lahko dobite več, tako ob zanimivem srečanju kot tudi na krajši poti!

ON:
Obeta se prijeten konec tedna, čeprav boste večkrat nekoliko zmedeni. Želite si vse naenkrat, zato premislite, komu in čemu boste dali prednost. V ljubezni vsekakor lahko uživate brez zadržkov.

  link

ONA:
Tudi danes se, čeprav je sobota, vrtite okoli praktičnih opravkov. Pozanimajte se, zakaj so zamude glede izplačil, in previdno, če se odpravljate na poslovno pot. Tudi v ljubezni premislite, kaj si dejansko želite.

ON:
Pozanimajte se glede dodatnega dela ali spremembe naslova. Marsikaj že poznate, toda tokrat bi se morali osredotočiti na podrobnosti. Posvetujte se z bikom ali rakom.

  link

ONA:
Marsikaj vam gre na roko, saj nekako instinktivno čutite, kaj bi morali narediti. Popoldne se lahko dogovorite za zanimiv obisk ali večer v drugačnem slogu v okolici, kjer ste lahko vodilni!

ON:
Čakate na pravo priložnost in potrpežljivost se vam vsekakor obrestuje. V ljubezni prav tako ni razlogov za zadržanost. Če ste se že odločili, potem ni razlogov za čakanje, tudi v novi zgodbi.

 
     
link

ONA:
Pripravite se na še nekaj ovir glede opravkov, ki jih niste končali. Nič velikega, toda dovolj, da vam vzame več časa od predvidenega. Popoldansko ali večerno srečanje bo tokrat preloženo.

ON:
Držite se le tistega, kar ste že spoznali; pravzaprav se preveč oklepate preteklosti. To utegne postati nevarna taktika, ker boste izgubili precej časa. Namesto tega se čim prej zberite ter si poiščite nove informacije.

  link

ONA:
Uživate v pravi družbi, pravzaprav ste dolgo hrepeneli po tem, da se sproščeno pogovarjate in pogajate o najljubših temah. Posrečilo se vam bo tudi nekaj v zvezi z ljubezenskimi načrti.

ON:
Z lahkoto boste odgovorili na nekaj bolj zapletenih vprašanj ali se dogovorili glede dela. Odlašali ste s srečanjem, ki vas bo zdaj pravzaprav razveselilo. Z osebo imata veliko skupnega!

  link

ONA:
Preveč ste se navezali na neko zamisel, ki ni prav najboljša. To je nenavadno za vas, ki po navadi imate dovolj posluha za vse. Ne bodite nestrpni, naj gre vse korak za korakom.

ON:
Zanimali se boste le za eno zadevo, eno temo in si pri tem enostavno zatiskali oči in ušesa pred drugimi predlogi. Vaša prebujena trma je posledica prepričanja, da vam pravzaprav nočejo prisluhniti.

  link

ONA:
Lunin položaj vam obeta več sreče z moškimi. V ljubezenskih odnosih se vsekakor lahko sprostite. Lahko računate tudi na pomoč glede poslovnih zadev ter na srečne okoliščine daleč od doma.

ON:
Nekdo bo na vaši strani, kar pomeni, da ste našli pomembnega zaveznika. Le bodite povsem iskreni. Prišlo bo do napredka, posebno v zgodbi, ki vas že nekaj časa mika.

 
     
link

ONA:
Izgovarjate se na pomanjkanje časa in zato niste dovolj pozorni na zdravje, zapostavljate nekaj prvih znakov utrujenosti. Tudi za volanom ste raztreseni, s partnerjem pa naenkrat preveč zadržani.

ON:
Zanimivo je, kako hitro boste pozabili na nekaj težav, ki so vas pestile cel teden, ker si preprosto želite nekaj več miru. Neki pogovor se bo končal veliko bolj umirjeno, kot se je začel.

  link

ONA:
Posumili boste, da vam niso povedali resnice. Morda nekoliko pretiravate, zato počakajte, preden boste kar koli komentirali. Pri nakupih pazite, da vas ne bi zavedlo nekaj, česar ne potrebujete.

ON:
Pričakovali ste, da vas bodo danes nekoliko razbremenili, toda ni tako. Ne morete se zbrati, zato bo tako s partnerko kot doma nekaj napetosti. Popoldanski premor vam koristi tudi za ljubezensko odločitev.

  link

ONA:
Ugodno bo za nakupe in pohajanja v družbi mlajših. Tokrat boste tudi na krajših potovanjih srečni in spročeni, v družbi pa boste pripravljeni tako prisluhniti kot predlagati. Preprosto ste neustavljivi!

ON:
Ob koncu tedna ste še vedno polni moči in dobre volje. Pravzaprav se bo vaša energija naglo okrepila ob novici, ki vas ne more pustiti ravnodušne. Spretno se boste poigrali z besedami.

 

ONA:
Ne čakajte glede najpomembnejših opravkov. Odprla se vam bo možnost za potovanje, zato bi bila škoda, če bi morali preložiti. Čim prej se posvetujte z dobro obveščeno osebo.

ON:
Nekaj boste preprosto preslišali, potem bo težko hitro popraviti napako. To bo koristna izkušnja, da se naslednjič vsega skupaj lotite nekoliko drugače. V ljubezni je preveč nepotrebnih ugibanj.

link
Kazalo