Dnevni horoskop
Horoskop velja za 24. 4. 2018
     
link

ONA:
Nekaj takoj prebuja vaš optimizem. Ne bo več že znanih in večkrat ponavljanih delovnih težav. Imate veliko energije in vse se vam ponuja nekako spontano, tudi kar zadeva boljše delovne pogoje in možnost za zanimivo srečanje.

ON:
Neka zamisel vam ne da miru in lahko se tudi resnično hitro podate v akcijo. Vseeno pazite, kako boste vse skupaj izpeljali. Varčevanje zagotovo ni odveč, saj boste potem boste mirnejši.

  link

ONA:
Premislite, ali bi se nekemu druženju, sodelovanju ali obisku morda raje odpovedali. Nikar ne dovolite, da bi vas spravili iz tira, ker se bo podobna situacija kar večkrat ponovila. Pazite, če ste se zapletli v ljubezenski trikotnik.

ON:
Morda se boste znašli na očeh ljudi, ki jim ne bi smeli zaupati. Znova imate opravka s tistimi, ki vam niso po ničemer podobni. Številni med vami bodo napeti tudi zaradi nedorečenosti v službi.

  link

ONA:
Vse imate v svojih rokah, lahko naredite tudi kakšen drznejši korak, posebno z osebo, ki vam že nekaj časa izkazuje pozornost. Luna se vam bo široko nasmehnila, kar pomeni, da boste pri vsem izredno spretni.

ON:
Stvari boste sprva mirno opazovali in razmišljali o novih dogodkih. Potem se boste pod vplivom novic hitro odločili in taka pot naravnost, brez ovinkarjenja, je za vas in vaš značaj vsekakor najboljša izbira.

  link

ONA:
Popoldne se boste odlično počutili v družbi tistih, ki vas ne obremenjujejo preveč. Vsak pritisk je popolnoma odveč, ker pri vas večinoma izzove povsem drugačen učinek, da se takoj uprete.

ON:
Okoli vas je pravi vihar novosti. Nikar ne dovolite, da bi vas dodatno obremenili z novimi nalogami. Partnerica in sorodniki bodo zahtevali več vaše pozornosti. Popazite na pljuča.

 
     
link

ONA:
Ob zanimivem srečanju ali novici vam bo srce kar veselo poskočilo. Popoldne boste združili prijetno s koristnim in lahko se znova dogovorite okoli določenih novih poslovnih dejavnosti.

ON:
Z nekom se bosta znašla v podobni situaciji, oba se bosta odzvala glasu srca. Konec bo dober. Pri delu ste lahko upravičeno optimistični, saj vam bo uspelo brez posebnih težav.

  link

ONA:
Tokrat se ponavljajo stvari, za katere ste že bili prepričani, da ste jih pustili za seboj. Vsekakor se lahko še vedno uredi, čeprav morda ne tako hitro, kot si želite, posebno glede stanovanja in pravnih zadev.

ON:
Neka novost vas ne navdušuje preveč, toda tokrat se morate preprosto prilagoditi. Zavedate se, da stvari niso tako črne, kot so trenutno videti, toda z nekom vsaj trenutno ne najdeta skupnega jezika.

  link

ONA:
V ljubezni bo več usklajenosti in strasti in izredno malo senc, končno se zavedate, da lahko zaupate. Zanimivo je, da boste tokrat lahko tudi poslovno sodelovali z osebo, ki vam pospešuje utrip.

ON:
Težave z zdravjem bodo počasi odpravljene in tudi zato boste izredno dobro boste razpoloženi. Ne bi se radi zatekali v iste navade. K sreči pa veste, kako se izogniti rutini, zato ste na pravi poti.

  link

ONA:
Priznati si morate, da včasih pretiravate in potem potrebujete več časa, da se spet zberete in naberete nove moči. Nekomu boste odgovorili tako, kot se spodobi, posebno če nekaj že dolgo tli, ne ljubi se vam nadaljevati na isti stari nači.

ON:
Nekaj, kar ste nekoč radi počeli, vam tokrat ni preveč pisano na kožo. Nekaj bi radi spremenili, toda še ne veste natanko, kako. Tudi v službi bo nekaj napetosti, predvsem zaradi neurejenih odnosov.

 
     
link

ONA:
Tokrat vam ne bo treba dolgo čakati. Zastavili si boste zelo visok cilj, nič vam ni pretežko. Morda pa boste drago osebo sprva pustili v določenih dvomih, zato boste potem toliko bolj predani.

ON:
Imate nekaj sijajnih zamisli in lahko si privoščite to, da svoje načrte spremenite v zadnjem hipu. Nihče vam ne bo nasprotoval, tudi zato, ker so številni na isti valovni dolžini.

  link

ONA:
Niste preveč razpoloženi za to, da bi se prilagajali. Tokrat ste resnično prepričani, da se mora zgoditi obratno. Preveč vas skrbi glede potovanja, ki se bo končalo dobro.

ON:
Pazite, danes ste pri marsičem dokaj raztreseni in neprevidni. Tudi glede uradnih zadev kaže počakati, kar vas niti malo ne navdušuje, posebno če marsikaj ni odvisno od vaših želja in tempa.

  link

ONA:
Čakanje vas že obremenjuje, vprašati pa nikakor ni greh. Storite več za kondicijo, pomagalo vam bo tudi, da se hitreje zberete in pri vsem hitreje odločite, brez stresa.

ON:
Razveselile vas bodo novice od daleč. Morda ni dovolj časa za vse. Vseeno boste ostali dokaj mirni, čeprav doma ali pri partnerici nimate takega posluha in razumevanja, po katerem hrepenite.

 

ONA:
Nekdo vam ne bo prav naklonjen, čeprav se za zdaj nekoliko sprenevedate in pretvarjate, kot da tega ne bi opazili. Morda si želi nekaj, s čimer se še ne strinjate, zato se boste slej ko prej morali oglasiti in odločiti glede nadaljevanja.

ON:
Nimate toliko možnosti za zaslužek, kot ste upali. Ne tvegajte preveč, saj danes ne morete postavljati pogojev. Nekaj se bo premaknilo šele takrat, ko se boste že obrnili na drugo stran.

link
Izbor
Kazalo