Dnevni horoskop
Horoskop velja za 24. 6. 2018
     
link

ONA:
Spomnili se boste le slabih plati neke zadeve. Tako ne morete napredovati, zato ne bodite pristranski. Imate občutek, da vas zavirajo na vsakem koraku, čeprav si težave morda kar sami ustvarjate in poveličujete.

ON:
Poskusite se na vsak način držati tistega, kar ste obljubili. Ne dovolite, da bi se spet izkazali le kot nekdo, ki preveč govori in stori premalo. V ljubezni ste naenkrat nezaupljivi.

  link

ONA:
V ljubezni ste preveč pod vplivom drugih. Prepuščate se razvadam, morda posnemate nekoga, ki si lahko privošči drugačen način življenja. Lahko ostanete povsem brez moči, zato spremenite taktiko.

ON:
Izkažite več pozornosti vsem, ki si to zaslužijo. To velja še zlasti z vašimi domačimi, posebno v krogu mlajših. Zagotovo pa ne boste pripravljeni na to, da bi razkrivali svoje zasebne zadeve.

  link

ONA:
Ob nekem srečanju boste bolj redkobesedni, tudi zato, ker imate občutek, da ne morete odgovoriti na vse zahteve. Tudi doma morate za zdaj počakati, k sreči pa ne boste čutili posebnih pritiskov.

ON:
Radi bi pokazali, da ste zmožni velikih naporov, toda zastavljate si nekaj, kar presega vaše moči. Tudi prijatelju ali znancu ne obljubljajte preveč. Ni trenutek, da bi se izčrpali.

  link

ONA:
Želite si nekaj konkretnega, posebno v ljubezenskih odnosih, in to boste tudi lahko dobili. Vsekakor pa pod pogojem, da se ne boste več skrivali, temveč nasprotno. Pokažite, kaj si dejansko želite.

ON:
Vsemu bi se morali posvetiti natančneje kot doslej. Pri tem opazujte stvari iz več mogočih zornih kotov. Celo v ljubezenskih odnosih je bolje, da se pripravite na več mogočih izhodov.

 
     
link

ONA:
V ljubezni se nikakor ne morete odločiti, morda zato, ker idealne rešitve preprosto ni. Poznate sebe in dvome, ki se pojavijo vsakič, ko čutite, da nekaj ni tako, kot ste si želeli.

ON:
Ne zanašajte se le na srečo, tokrat ne morete računati na ugodne okoliščine. Ne glede na to, da je nedelja, vseeno čim prej postorite vse, kar je najnujnejše. Nikar ne čakajte.

  link

ONA:
Tokrat je najbolje, da se povežete tudi s tistimi, ki živijo nekoliko drugače. Lahko se tudi kaj naučite. V ljubezni ste na pragu novosti. Le od vas bo odvisno, ali boste storili prvi korak.

ON:
Imate dovolj časa za druženja. V prostem času si omislite kaj novega, zunaj dosedanjih navad. Koristilo vam bo, počutili se boste bolje tudi, če se odpravite na pot.

  link

ONA:
Kdor išče, ta najde, kar bo obveljalo tudi v ljubezni, tokrat sicer v pozitivnem smislu. Radovednost se vam obrestuje, sicer pa ostanite previdni, posebno v odnosih s starejšimi oziroma tistimi, ki nikakor nočejo popustiti.

ON:
Radi bi ponovili neko zanimivo ljubezensko izkušnjo, a za zdaj ni pravih pogojev. Edino, kar lahko naredite, je, da poiščete pomoč ali nasvet nepristranske osebe. Na potovanju boste srečni.

  link

ONA:
Tokrat vas bodo čustva povsem premagala in ne bo vam žal. Prisluhnite srcu, tokrat ni razlogov, da bi kakor koli taktizirali. Glede srečanja pa se odločite na podlagi prvega občutka.

ON:
Prihajajo zanimive novice. V ljubezni ste v zanimivi situaciji. Odločiti se morate za nekaj, kar vas vsekakor mika. Najbrž ste na pragu resne zgodbe ali življenjske spremembe.

 
     
link

ONA:
Ne morete se sprenevedati. To preprosto ne sodi v vaši značaj. Po drugi strani pa ne želite prehitro razkriti, kaj čutite. Rešitev je nekje vmes, morda v tem, da se začasno umaknete iz napetega ozračja.

ON:
Pazite, kaj boste povedali pri pogovoru, ki bo izredno težek. Kar zlahka bi se znašli na spolzkih tleh. Poskusili vas bodo navdušiti za nekaj, kar vam ne diši preveč. Obzirno zavrnite.

  link

ONA:
Odločite se glede potovanja, ne prepustite izbire drugim. Nekaj boste naredili zelo dobro in natančno. Uživate ob pozornosti pravih ljudi, posebno znanca ali prijatelja. Storite več za svoj videz.

ON:
Zadeve se hitro premikajo. Vse se lahko spremeni, kar je vsekakor dobrodošlo. Zato naj vas ne preseneti, če se boste ob nekem srečanju odzvali povsem drugače, kot ste načrtovali.

  link

ONA:
Marsičesa ne morete opraviti povsem sami. Pazite na zdravje, posledice razvad se kažejo na želodcu. Preveč zapostavljate možnost za neko zanimivo ljubezensko zgodbo. Vse skupaj se lahko začne tudi s prijateljstvom.

ON:
Tokrat bi radi, da bi vas pustili pri miru, saj imate že preveč drugih opravkov. Pod vplivom Lune boste veliko bolj napeti kot sicer. Ne zavračajte novih možnosti za ljubezenske stike.

 

ONA:
Oddaljujete se od možnosti za ljubezenske novosti. Preveč dobro se spominjate določenih slabih izkušenj, napak nočete ponavljati. Šele proti popoldnevu boste pripravljeni na tveganje.

ON:
Storite več, da bi preživeli nekaj zanimivejšega. Ne pozabite, da se nihče ne more odločiti namesto vas. Popoldne pogrešate več družbe, ugotavljate, da delo vendarle ni vse.

link
Izbor
Kazalo