Dnevni horoskop
Horoskop velja za 24. 10. 2017
     
link

ONA:
Naenkrat spoznavate, da obstaja več možnih izhodov. To dejstvo vas nekoliko pomirja, ker vam vedno ugaja občutek svobodne izbire. Nekdo vam je vsekakor veliko bolj pri srcu, kot si želite priznati.

ON:
Odzivajte se po občutku. Tako ste najbolj mirni sami in zadovoljni s seboj, posebno če se vam obeta nova služba ali zanimivo poznanstvo. Zagotovo ne boste ostali praznih rok!

  link

ONA:
Naenkrat čutite posledice stresa in utrujenosti. Pazite s tistimi, ki vas preveč vneto prepričujejo o nečem, kar vam očitno ne ustreza. Prav tako pazite, da se ne bi preveč obremenili s posli, ki se odvijajo mimo določenih pravil.

ON:
Pri delu ste lahko brez skrbi, saj dobro veste, kaj vam pripada. Pri čustvenih zadevah pa je nekoliko drugače, saj se morda še preveč obremenjujete z nečim, kar se vam morda nekoliko izmika.

  link

ONA:
Nikar ne iščite za vsako ceno stika z osebo, ki vas je nekoč že pustila na cedilu. Raje ostanite na preži in kljub vsemu vztrajajte na svoji poti, ne da bi se preveč predajali trenutnim čustvom.

ON:
Ne dovolite, da bi vam nekdo pod prestrogo taktirko določal, kaj bi morali storiti in česa ne. Tega preprosto ne prenesete in slej ko prej se boste burno odzvali. Ne zaupajte vsega, kar vam leži na srcu, temveč raje modro taktizirajte.

  link

ONA:
Pri nečem se boste morda nekoliko zmedli. Prijatelj vam bo sicer pomagal, toda vsekakor pazite, da vas ne bo prehitro iztirilo, posebno če gre za zadevo ali vprašanje, ki vas očitno še vedno vznemirja.

ON:
Naenkrat se predolgo ustavljate pri stvareh, ki so že zastarele, ter ob ljubezenskih vprašajih, ki motijo vaš miren spanec! Pazite pri najbolj zahtevnih poslih, ki zahtevajo popolno resnost in zbranost.

 
     
link

ONA:
Luna se vam prijazno nasmiha, vaše počutje bo še vedno dokaj dobro, glede na to, da se nahajate v običajno napornem obdobju, posebno ko boste ugotovili, da ima nova zgodba tudi obetavno nadaljevanje! Fizično ste močnejši.

ON:
Zagotovo vam ne bo pretežko lotiti se več zadev hkrati. Vse pod pogojem, da zadev ne boste opravljali po starih pravilih. V ljubezni prav tako iščete možnost za nov pristop!

  link

ONA:
Nekdo razmišlja povsem različno od vas, zato vas navdaja občutek, da se s to osebo ne bosta dogovorila. Previdno, sicer je možno, da bo zadeva še preveč vplivala na vaše počutje.

ON:
Prenehajte z najtežjimi opravki, in sicer po možnosti takoj, ko boste začutili prve znake utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti. Posebno če gre za potovanje ali zahtevnejši poslovni projekt, pri katerem še ni zelene luči.

  link

ONA:
Ljubezen se prepleta s prijateljstvom, in to je za vas po navadi najlažji način, da se približate osebi, ki vas zanima. Na poslovnih sestankih se povežite z nekom, ki je dovolj izkušen.

ON:
Radodarni ste in dokaj samozavestni. Vseeno pazite s tistimi, ki vas ne pustijo pri miru, celo takrat, ko bi se radi sprostili. Popoldansko srečanje vam vsekakor pospešuje utrip!

  link

ONA:
Preveč razmišljate o zadevi, ki se bo reševala drugače od predvidenega. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, zato se ne navezujte na eno idejo ali pogovor. Kmalu boste tudi ugotovili, zakaj je tako.

ON:
Obstaja še nekaj novosti glede zaslužka. Toda želite si veliko drugih stvari, posebno na čustvenem področju. Prvi korak do tega, da bi vas drugi bolje razumeli, je, da jim najprej tudi sami prisluhnete.

 
     
link

ONA:
Vse bo v vaših rokah, le ne imejte srca na dlani kot velikokrat doslej. Pazite, kaj boste povedali in kako. Pred vami so možnosti za krajše premike in potovanja ter za dobre stike s tujino.

ON:
Po navadi je tako, da si najmočneje želite tisto, česar trenutno nimate. Tokrat vas sicer ne ustavi, nekaj boste opravili na najboljši možni način in se kmalu zadovoljno smehljali.

  link

ONA:
Nekaj se bo razpletlo po vaših željah, vendar šele takrat, ko ne boste več po nepotrebnem ovinkarili. Ovir ne bo, posebno če si želite nekaj več v ljubezni z osebami, ki vas očitno podpirajo.

ON:
Pri mnogo stvareh ste še neodločni, le pri eni točno veste, pri čem ste. To vas sicer utegne tudi obremeniti, saj je nikakor ne morete rešiti natanko tako, kot si želite. Morda ste prezahtevni!

  link

ONA:
Povabilo bo prijetno in prihaja v pravem trenutku. Premislite, kako se boste tokrat odzvali. Vsekakor vam ugaja, da vsaj za kratko spremenite okolico. Draga oseba bo nekoliko bolj razumevajoča.

ON:
Pazite, kako boste povedali svoje, čeprav je uspeh tako rekoč zagotovljen. Prvi vtis, ki ga boste pustili, bo tokrat odločilen! Poskusiti ni greh! Tudi zdravje se bo postopoma izboljšalo.

 

ONA:
Odgovorite jasno in odločno, brez ovinkarjenja. Nikakršnih razlogov ni, da bi se prepustili tistim, ki od vas zahtevajo preveč. Lahko razložite svoje, brez težkih besed. V ljubezni prav tako pokažite, kaj si resnično želite.

ON:
Pričakujte težek pogovor. Nečesa morda še ne obvladate dovolj dobro. Pazite s prijatelji in sorodniki, imeli boste občutek, da na vas preveč pritiskajo. Vsekakor bi se radi odločili sami in po lastnem občutku.

link
Kazalo