Dnevni horoskop
Horoskop velja za 27. 4. 2017
     
link

ONA:
Dovolite nekomu, da vam razloži, kaj namerava, vsekakor imejte več posluha. Prav kmalu se bo izkazalo, kje je resnica in kaj lahko pričakujete. Vmes pa previdno z denarjem, saj so na vidiku potrebe po novih naložbah.

ON:
Dan bo prinesel manj vznemirjenja, kot ste upali. Kakorkoli obrnete, spet ste tam: pri istem čustvenem vprašanju ali osebi. Na vrsti je tudi še nova organizacija glede preizkusa znanja. Popoldne več počivajte.

  link

ONA:
Bodite vztrajnejši. Ponosni ste na svoje nekdanje dosežke, toda življenje gre naprej in zastaviti si morate nove cilje. Storite več za reševanje nesmiselnega nesporazuma. Lažje vam bo, kot ste upali.

ON:
Novi dan se odpira v znaku optimizma. Še enkrat se boste prepričali, da se najboljše dogaja takrat, ko že dvignete roke. Ob zanimivem srečanju ni nikakršnih razlogov za zadržanost.

  link

ONA:
Bodite vztrajnejši. Ponosni ste na svoje nekdanje dosežke, toda življenje gre naprej in zastaviti si morate nove cilje. Storite več za reševanje nesmiselnega nesporazuma. Lažje vam bo, kot ste upali.

ON:
Nov dan se odpira v znaku optimizma. Še enkrat se boste prepričali, da se najboljše dogaja takrat, ko že dvignete roke. Ob zanimivem srečanju ni nikakršnih razlogov za zadržanost.

  link

ONA:
Vaše upanje je upravičeno. Prihaja več koristnih informacij hkrati, tudi glede študija ali selitve. Pod takim pozitivnim vplivom se boste vsekakor lažje odločali in tudi v ljubezni boste sproščeni.

ON:
Lahko se brez strahu ali skrbi odpravite na pot ali opravite pomemben izpit. Z enim udarcem boste zadeli dve muhi na en mah, tudi v ljubezni. Oseba, katere značaj je precej trd oreh, bo tokrat popustila.

 
     
link

ONA:
Pred vami je zanimiva dilema. Ne dovolite, da bi jo namesto vas reševal nekdo, ki je precej glasen in zahteven. To vam nikakor ne ugaja. Rešuje vas le direkten pristop.

ON:
Ob pomanjkanju zbranosti trpi vaše delo. Nečesa nikakor ne morete izpolniti. Popoldne si vzemite več časa zase in za vse vaše zasebne zadeve. Tako boste tudi pregnali morebitno utrujenost ali slabo voljo.

  link

ONA:
Do popoldneva boste razpoloženi za delo. Potem bo vaša zbranost upadla pod vplivom novosti na čustvenem obzorju. Vse bo jasno po pomembnem pogovoru, zato ne zavlačujte.

ON:
Čutite, da ste na pragu novosti. Vse skupaj se bo odvijalo hitreje, kot ste sploh pričakovali. Zato ostanite previdni, posebno če se z nečim ukvarjate po daljšem času. Omejite stroške.

  link

ONA:
S prijateljem ali partnerjem bosta sklenila kompromis, ki vas sicer ne navdušuje preveč. Zaenkrat morate odstopiti od svojega, toda tudi to se bo prav kmalu spremenilo. Zato ste, ne glede na vse, lahko mirni.

ON:
Na ljubezenski ali prijateljski strani ni odziva, ki ste si ga želeli in zato ste precej negotovi ali napeti. Morda pozabljate, da ste v bližji preteklosti že reševali podobne reči.

  link

ONA:
Marsikaj boste morali začeti znova. V ljubezni bo veliko vznemirljivih iskric, toda morda nekaj manj konkretnega. Lahko se igrate in zabavate, na kaj resnega pa bo treba še počakati.

ON:
Ob novi ljubezenski priložnosti se ne zatekajte v nepotrebni molk. Bodite iskreni, saj se bodo prav kmalu vzpostavile ugodnejše okoliščine. Ne oklevajte glede večje in pomembnejše naloge ali potovanja v zanimivi skupini.

 
     
link

ONA:
Še vedno se nekoliko obotavljate glede stvari, ki so sicer jasne. Morda je najbolje, da počasi prenovite stike z osebo, ki vam je vedno dobro svetovala in vas spravljala v dobro voljo.

ON:
Ko boste pomislili, da je konec nesporazumov, prihaja še nekaj nepričakovanih nalog. Nimate dovolj časa za vse in že to dejstvo vas pošteno vznemirja in iztirja! Premislite o kakšnem zasilnem izhodu ter varujte svoje zdravje.

  link

ONA:
Kamorkoli se boste obrnili, ugotavljate, da ste opaženi. Hiter življenjski tempo vam tokrat ne bo odveč, temveč ravno obratno! Tako v karieri kot glede ljubezenskih zadev se ob novostih le prebuja vaša tekmovalnost.

ON:
Obeta se vam dodaten zaslužek, sicer pa bosta dan zaznamovala dva povsem ločena dogodka! Na ljubezenskem obzorju so novosti, zato boste radovedni. Nikar pa se ne umikajte v odločilnem trenutku.

  link

ONA:
Prepričani ste o svoji odločitvi, potem pa naglo opažate nekaj, kar bo zbudilo stare dvome. Prižiga se neki vaš notranji občutek, kot alarmni zvonec, da bi morali ostati previdni.

ON:
Nekaj ste sprejeli precej mirno in ugotovili, da ste tako uspešno rešili kar dve zapleteni vprašanji hkrati. Tudi zato, ker boste tokrat nepristranski. Zdravje bo boljše, potrebujete več razgibavanja.

 

ONA:
Naučili se boste nekaj novega in koristnega, kar vas še posebno veseli, saj ste spet v stikih z zanimivimi ljudmi. V ljubezni še ni vseh odgovorov, sicer pa ste vsekakor mirnejši.

ON:
Nova dejavnost vam ne omogoča dovolj prostega časa, toda tokrat ste pripravljeni do dobra zagrizniti v ta veliki zalogaj in se izkazati. Pogum se obrestuje tudi ob novih priložnostih za druženje.

link
Kazalo