Zarebrnice mariniramo čez noč in jih na vročem olju popečemo.
Zraven serviramo solato (zelena, kumare, paprika, ki jo prelijemo z jogurtovim prelivom).
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 80 dag jagnječjih zarebrnic, sol, poper, sveža meta, origano, oljčno olje, pikantna paprika, sok ene limone, 1 žlica kečapa.
Zarebrnice mariniramo čez noč in jih na vročem olju popečemo.
Zraven serviramo solato (zelena, kumare, paprika, ki jo prelijemo z jogurtovim prelivom).
Recept, ki sta ga pripravila Mojca Mavec in Boštjan Palčič
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje