Zelenjavo narežemo na poljubne kose in jo na olju hitro popražimo ter še topli dodamo nasekljan česen. Nato solimo in popramo. File postrvi na vroči ponvi popečemo samo na strani, kjer je koža. Papir za peko položimo v skodelico, da so robovi zavihani navzven. V skledi zmešamo ajdovo kašo, paradižnikovo omako, zelenjavo, rožmarin, peteršilj in začinimo. V papir nadevamo po četrtino mase, ki smo jo pripravili, in nanjo postavimo popečen file postrvi, peteršilj, pokapamo z limonovim sokom in oljčnim oljem. Papir za peko zavijemo in zvežemo z vrvico. Pečemo pri 220 °C približno 15-20 minut.
Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje