Sestavine za nadev: kokosova smetana (ali sladka smetana), med kot sladilo ali po izbiri, sok limone, brusnični sok za obarvanje (ali kateri koli drug rdeč sok), jagodičevje, sladkor v prahu za posutje.
Priprava: ohlajeno tekočino čičerke, vinski kamen, sol in sok limone stepamo do penastega, vsaj pet minut. Nato začnemo postopoma dodajati sladkor ob stalnem mešanju. Mešamo še vsaj 10 minut oz. dokler ne dobimo svetlečega belega snega, ki dela "rožičke". Proti koncu dodamo še vaniljev sladkor in rožno vodo po želji.
Maso nadevamo v dresirne vrečke in na papir za peko nanesemo oblačke, visoke vsaj 8–10 cm, in enako število manjših, visokih do 5 cm, oz. poljubno. Postavimo v ogreto pečico na 100 stopinj Celzija in ne več, vsaj za dve uri in pol. Po preteku tega časa pečico ugasnemo, vendar oblačke še vedno pustimo v pečici, dokler se popolnoma ne ohladijo. Stepemo smetano, ki smo ji dodali med in sok limone. Oddelimo polovico smetane in eni polovici dodamo nekaj žlic soka brusnic ali po želji, da dobimo lepo rožnato barvo.
Ohlajenim oblačkom nežno odrežemo vrh in jih nadevamo z rdečo smetano, nanjo naložimo jagodičevje in vse prelijemo še z belo smetano. Prekrijemo z manjšim oblačkom in vse posujemo še s sladkorjem v prahu. Postrežemo posuto z rožnimi listi.