43-letni raper 50 Cent in leto dni mlajši Ja Rule že nekaj let bijeta besedne dvoboje v javnosti. Foto: Reuters
43-letni raper 50 Cent in leto dni mlajši Ja Rule že nekaj let bijeta besedne dvoboje v javnosti. Foto: Reuters
Ja Rule je pustil svoj pečat v "mainstreamski" glasbi predvsem na račun sodelovanj s pevkami, kot so Christina Milian, Ashanti, Mary J. Blige in Jennifer Lopez. Foto: Reuters

"Ljudje mislijo, da sem zloben, ampak naj potem obiščejo ta koncert. 15 ameriških dolarjev – počakajte, kaj bom naredil zdaj," je zapisal pod fotografijo, na kateri so bile vstopnice, ki so jih prodali na spletnem mestu Groupon. To je objavil na družbenem omrežju Instagram in pod njo zapisal komentar: "Pravkar sem zakupil 200 sedežev v prvih vrstah, zato da bodo lahko prazni." Fotografijo je nato izbrisal.

Od takrat je raper objavil dve obdelani fotografiji, na katerih se je norčeval iz občinstva na koncertih Ja Rula: "Kakšna predstava – mislim, j**** veličastna. Ponovi jo prosim, moj otrok je šel na stranišče." Ja Rule mu ni ostal dolžan in je objavil obdelane fotografije 50 Centa, na katerih je v objemu transseksualca, in namignil, da so raperju všeč tako moški kot transseksualci. Nato pa je objavil še nekaj fotografij, na katerih ima 50 Cent naličen obraz.

Raperja iz Queensa sta sicer v sporu že leta in še vedno napadata drug drugega po družbenih omrežjih. Septembra je Ja Rule obvestil svoje oboževalce, da je odpovedal koncert v Syracuseju (zvezni državi New York), to pa je izkoristil 50 Cent in na svojem omrežju Instagram zapisal, da tako ali drugače ne bi nihče prišel. "Samo deset vstopnic so prodali. Noben noče na to s****," je še dodal 50 Cent.