Ročica male Keeve Denisof. Foto: Twitter/Alyson Hannigan
Ročica male Keeve Denisof. Foto: Twitter/Alyson Hannigan

Zvezdnica nanizanke Kako sem spoznal vajino mamo je rojstvo male Keeve oznanila tako, da je na svojem profilu na Twitterju objavila fotografijo male ročice svoje novorojenke.

Pozneje je za ameriške rumene medije njena tiskovna predstavnica potrdila, da je triletna Satyana dobila sestrico - in to že 23. maja, vendar rdečelasa igralka srečnega dogodka ni želela obešati na veliki zvon. Tiskovna predstavnica je ob tem še dejala: "Vsi so dobro." Več pa ni želela povedati.

Trebušček je bil precej opazen že pred meseci
Da se bo njuna družina povečala, sta Hanniganova in Denisof, ki sta se spoznala že med snemanjem nanizanke Buffy, izganjalka vampirjev, oznanila decembra, že pred meseci pa se je igralka na promociji nadaljevanja franšize Ameriška pita z naslovom American Reunion šalila, da jo zaradi velikosti njenega trebuščka vsi sprašujejo, ali bo morda rodila kakšen mesec prej ko junija, je poročala revija People.

"Ko grem, v trgovino, me ljudje ustavljajo z vprašanjem: "O, ti si pa že blizu, ne?" Jaz jim pa odgovarjam: Ne, v bistvu imam še kar nekaj mesecev," je v smehu priznala 38-letnica.