Amy Poehler pravi, da bi bila v trenutku za to, da se posname nova sezona serije:
Amy Poehler pravi, da bi bila v trenutku za to, da se posname nova sezona serije: "Povejte mi, kdaj in kje se dobimo, in našla bom čas." Foto: BoBo

Igralska zasedba priljubljene ameriške nanizanke Parki in rekreacija (Parks and Recreation) se je nedavno srečala ob praznovanju desete obletnice od začetka predvajanja serije. Izredno priljubljena in uspešna serija se je po sedmih sezonah sicer zaključila leta 2015.

Ko so zvezdnico serije, igralko Amy Poehler, novinarji vprašali, ali bi bila pripravljena posneti še kakšno sezono, je jasno pokazala, da je za to še kako zainteresirana. "Mike Schur (ustvarjalec in producent serije) trenutno dela pri petih nanizankah," je povedala igralka, ki je v seriji Parki in rekreacija blestela v vlogi Leslie Knope. "Kadar koli bo Mike pripravljen, bom gotovo ponovno oblekla Lesliejino obleko," je povedala Amy. Poleg Amy Poehler so igralsko zasedbo nanizanke, ki na satiričen način prikazuje dogajanje na uradu za parke in rekreacijo manjšega ameriškega mesta, sestavljali še še Rashida Jones, Nick Offerman, Rob Lowe, Aubrey Plaza, Chirs Pratt in drugi.

Na namigovanja o morebitnem nadaljevanju snemanja se je odzval tudi Nick Offerman, ki je s svojim likom Ronom Swansonom predstavljal nezamenljiv del ekipe. "Seveda. Za serijo bi storil kar koli, dokler je zraven stara ekipa," je povedal. "Darove, ki mi jih je prinesla ta nanizanka, prejemam še vedno, vsak dan. Ne predstavljam si, da se bom kdaj počutil, kot da sem se oddolžil," je bil odkrit Offerman.

Za snemanje novih sezon je odprta tudi Aubrey Plaza, ki pa je bila v izjavah vseeno nekoliko bolj zadržana."Težko je poustvariti čarovnijo, mislim, da še ni čas. Ampak z ekipo se želim družiti ves čas. Najboljši so, nikoli se nisem tako zabavala kot z njimi. So moja družina," je povedala Aubrey.