Stella in Dakota sta bili poleg Antonia tudi pred dvema letoma, ko je na pločniku slavnih dobil svojo zvezdo. Foto: EPA
Stella in Dakota sta bili poleg Antonia tudi pred dvema letoma, ko je na pločniku slavnih dobil svojo zvezdo. Foto: EPA
Stella, Melanie Griffith in Antonio Banderas
Stella se zna obnašati tudi na rdeči preprogi. Foto: EPA

Latinolepotec, ki že vrsto let živi v Kaliforniji, je dejal: "Ne ustrežem jim pri vsaki želji, ampak si morajo vsako stvar zaslužiti. V glavo jim želim vbiti, da Hollywood ni resničen svet, zato sem jih s seboj vzel tudi v Mehiko in Argentino. Tam sem snemal filme, oni pa so spoznavali drugačne načine življenja, peljal sem jih tudi v najrevnejša barakarska naselja."

Banderas je dodal: "Tukaj, kjer živimo, so razkošni avtomobili, vile in brezskrbno življenje vsakdanjost, zato jih želim pripraviti na drugačen svet."

Igralska zvezdnika imata skupaj 10-letno Stello, iz Melaniejinega prvega zakona pa z njima živita tudi 21-letni Alexander in 17-letna Dakota.

Najmlajša je pridna kot mravljica
Antonieva trda vzgoja, kot kaže, odlično deluje pri najmlajši Stelli, ki je pravi knjižni molj. "Domov nosi same petke in sošolci jo imajo zelo radi, saj je prijazna in družabna. Ko pride domov, malo poklepetamo, nato pa odhiti v sobo delat domačo nalogo."

"Tako je vestna, da jo z ženo velikokrat prav prepričujeva, naj si vzame tudi nekaj prostega časa. Ne vem, od kod takšna vnema za učenje, saj ne jaz ne Melanie v šoli nisva bila preveč zavzeta."