Argentova in Bennett sta oba dejala, da sta imela spolni odnos, a njuni zgodbi se popolnoma razlikujeta. Foto: Reuters
Argentova in Bennett sta oba dejala, da sta imela spolni odnos, a njuni zgodbi se popolnoma razlikujeta. Foto: Reuters
Asia Argento in Anthony Bourdain
Asia Argento in Anthony Bourdain sta bila par od začetka leta 2017 do njegovega samomora junija letos. Foto: Reuters

Bennett je Argentovo pred časom obtožil, da ga je kot najstnika spolno napadla. Argentova je ves čas zanikala, da bi imela spolni odnos z njim, a v nedeljo je v neki italijanski televizijski oddaji spremenila zgodbo.

Igralka, ki je v filmu The Heart is Deceitful Above All Things iz leta 2004 igrala fantovo mater, je Bennetta znova videla maja 2013, ko je bil on star 17 let, ona pa 37. Bennett je prejšnji teden v pogovoru za italijansko televizijo povedal, da mu je Argentova takrat dala dolg poljub. Nato je nanj položila roke, ga porinila na posteljo in mu slekla hlače, je zatrdil 22-letni igralec. Nakazal je, da sta imela spolni odnos, ni pa se želel spuščati v podrobnosti.

Kdo je zapeljal koga?
Argentova je v nedeljo zanikala njegovo različico dogodkov in zatrdila, da jo je mladenič prosil, naj mu pomaga pri pripravah na avdicijo, tako kot mu je takrat, ko je bil še otrok. "Začel me je poljubljati in se me dotikati, vendar ne kot mati in otrok, kot sem ga videla, temveč kot fant s podivjanimi hormoni. In to me je zmrazilo," je povedala. "Dobesedno me je naskočil. Bil je na meni in prišlo mu je. Jaz nisem čutila nič, nisem se odzvala, ker je bilo to zame neverjetno," je pripovedovala. "Dejal mi je, da je imel to fantazijo od 12. leta. Zanj sem bila lovska trofeja," je dodala danes 42-letna igralka.

Argentova je še povedala, da je v naslednjih mesecih preko Snapchata prejemala njegove intimne videe, stikov z njim pa ni prekinila, ker je bil "težaven".

Bourdain plačal odškodnino?
Bennett je letos proti igralki vložil odškodninsko tožbo zaradi spolnega napada za 3,5 milijona dolarjev.

Argentova je prvič pokazala tudi sporočila, ki sta si jih pošiljala s pokojnim partnerjem, slavnim kuharskim mojstrom Anthonyjem Bourdainom, ki naj bi plačal odškodnino Bennettu. Bourdain naj bi Bennettu plačal 250.000 dolarjev, po njegovem samomoru v juniju pa je Argentova plačila ustavila.

Argentova je postala vplivna glasnica gibanja #MeToo, potem ko je vplivnega hollywoodskega producenta Harveyja Weinsteina obtožila, da jo je leta 1997, ko je bila stara 21 let, posilil v hotelski sobi med filmskim festivalom v Cannesu. Bennett je tožbo proti Argentovi vložil mesec dni po tem, ko so objavili njene trditve o Weinsteinu.