Mario je zadnje mesece srečno zaljubljen v lepotico Fanny Neguesha. Foto: EPA
Mario je zadnje mesece srečno zaljubljen v lepotico Fanny Neguesha. Foto: EPA
Raffaella Fico
Novica o tem, da je Raffaella noseča, je v javnost prišla kmalu po tem, ko sta z Mariem razdrla zaroko. Seveda ni šlo brez javnega pranja perila: med drugim je Balotelli Ficovi očital, da mu je otroka "podtaknila" in da želi z njim samo zaslužiti, ona pa je vse to zanikala. Foto: EPA

Primer Balotelli - Fico, ki se je decembra preselil na sodišče in ki vztrajno polni časopisne stolpce v italijanskih medijih, bo maja morebiti doživel epilog.

Italijanski časopis Corriere della Sera piše, da bo 23-letni nogometaš Milana v prihdnjih dneh moral opraviti DNK-test. Tega naj bi Mario že večkrat skušal opraviti, ampak se mu s Ficovo nikoli ni uspelo dogovoriti o opravljanju testa. Česar se v dobrem letu italijanska zvezdnika nista uspela dogovoriti, je italijansko sodišče rešilo "v sekundi". Sodnik Giuseppe Ondei s sodišča v Brescii je včeraj ukazal, da se postopek čim prej opravi, obenem pa je imenoval tudi tehničnega svetovalca, ki bo maja na ponovnem sojenju razkril rezultate testa.

Maja bomo tako le izvedeli, ali ima prav lepotica iz Neaplja, ki že vse od začetka vztrajno zatrjuje, da je prav Mario Balotelli oče njene hčerkice. Lepotica od Balotellija zahteva, da prizna svojo hčerko, on pa tega ne želi storiti, dokler ni popolnoma prepričan, ali je Pia njegova.

"Ves čas pravim, da bom, če se bo dokazalo, da je deklica moja hčerka, prevzel vso odgovornost, poskrbel bom zanjo," je dejal Mario po prvem zaslišanju decembra lani.

Pie še ni videl, ni pa ji dal niti enega evra
Ficova na sodišču zahteva veliko. "Morda so me zamenjali za emirja ali pa za naftnega mogotca," se je nad zahtevano astronomsko preživnino začudil decembra športnik, ki je odkrito povedal, da ni dal niti evra za vzgojo malčice, ki je nikoli ni niti videl.

"Že velikokrat sem pomislil na deklico. Ampak ne morem se kar pojaviti, saj ne vem, ali sem sploh njen oče. To ne bi bilo pravično do deklice, do otrok, ki so razočarani, ko odrasli naenkrat izginejo. In prav jaz vem, kako je to (Maria je posvojila italijanska družina, op. a.)," je v čustvenem intervjuju decembra dejal slavni nogometaš.