Sina sta poimenovala Luka. Foto: Reuters
Sina sta poimenovala Luka. Foto: Reuters
Poročila sta se leta 2016. Foto: AP

Beograjčanka je v Chicagu rodila dečka Luko. Tako mamica kot sin se počutita dobro, Schweini je bil ob svoji srčni izbranki pri porodu, tako da je manjkal na tekmi svoje ekipe Chicago Fire.

Paru je ob prihodu malčka čestital tudi nogometni klub Partizan, nekdanja tenisačica, lopar je postavila v kot decembra 2016, je namreč znana kot goreča navijačica črno-belega kluba.

Novico, da pričakujeta naraščaj, sta objavila na družbenih omrežjih.

30-letna Ivanovićeva, nekdanja številka ena ženskega tenisa - največji uspeh je dosegla leta 2008 z zmago na Odprtem prvenstvu Francije -, je na Twitterju objavila fotografijo treh parov belih športnih čevljev, ženskega, moškega in otroškega, pod katero je pripisala: "Majhna razširitev naše družine. Ne bi mogla biti srečnejša."

Nato pa je veselo novico sporočil še 33-letni Schweinsteiger, nekdanji nemški reprezentant, član zlate nemške reprezentance s svetovnega prvenstva leta 2014, ki trenutno igra onstran Atlantika v severnoameriški profesionalni ligi MLS. "Pričakujeva novega družinskega člana in sva zelo hvaležna," je zapisal Schweinsteiger.

Schweinsteiger in Ivanovićeva sta se poročila leta 2016 v Benetkah, živita pa v Chicagu.

Weekend bumping

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Mar 4, 2018 at 12:59pm PST