Britney in Paris sta bili glavni akterki mnogih zabav. Ali so ti časi mimo? Foto: Reuters
Britney in Paris sta bili glavni akterki mnogih zabav. Ali so ti časi mimo? Foto: Reuters
Lindsay Lohan, B ritney Spears, Paris Hilton
HBO-jevci pravijo, da je kemija med tremi odlična in da bo nanizanka zagotovo uspešna.

Vse tri zvezdnice so se neštetokrat pojavljale na straneh časopisov predvsem zaradi svojega divjega obnašanja, ki jih je pripeljalo tudi navzkriž z zakonom, bile pa so tudi v rehabilitacijskih centrih. A princeske naj bi divji preteklosti pomahale v slovo - ameriški mediji namreč pravijo, da bomo zvezdnice lahko gledali skupaj na malih zaslonih.

Nanizanka mešanica med Grdo račko in Prijatelji
Pogajanja s televizijsko hišo HBO še potekajo, zvezdnice pa naj bi zaigrale kot protagonistke v novi humoristični nanizanki. Ustvarjalci iz HBO-ja pravijo, da naj bi bila nova nanizanka mešanica med tv-serijo Prijatelji in Grdo račko, da bi bil njihov projekt še uspešnejši, pa so najeli scenarista Razočaranih gospodinj Marca Cherryja.

Kakšno vlogo naj bi igrale zvezdnice?
Na odgovor, ali se bodo zvezdnice res skupaj pojavile na televizijskem zaslonu, bomo morali počakati še malo, a ustvarjalci nanizanke menijo, da bo nanizanka z Britney, Lindsay in Paris z glavnimi vlogami prava uspešnica.

Britney naj bi v nanizanki igrala še neuveljavljeno pevko, ki zaradi čudaških pesmi v svetu glasbe ne more uspeti, Paris naj bi bila ekscentrična modna oblikovalka, Lindsay pa naj bi igrala žensko, obsedeno z moškimi in s hrano. Morda jim bo pri igranju pomagalo njihovo vsakdanje življenje, saj je - kot je znano - Britney pevka, ki je sicer zelo uspešna v glasbenem svetu, Paris je odkrila še en svoj talent, saj je postala modna oblikovalka, le Lindsay ni nič več obsedena z moškimi, saj je zaročena z žensko.

C. R.