Lani so se pojavile govorice, da si želita z Maddnom posvojiti otroka. Foto: Reuters
Lani so se pojavile govorice, da si želita z Maddnom posvojiti otroka. Foto: Reuters

Diazova se je nazadnje na velikih platnih pojavila pred štirimi leti v zadnji različici filma Annie. Pred dnevi je obujala spomine z Blairovo na njun skupni projekt iz leta 2002 To sladko bitje in načela debato o možnosti, da bi film dobil nadaljevanje.

"Rekla mi je: 'Končala sem s tem.' Saj ji ni treba več snemati filmov. Ima precej lepo življenje in ne vem, kaj bi jo prepričalo, da se vrne. Srečna je," je povedala Blairova v intervjuju za Vanity Fair. Po poročanju nekega drugega vira za Daily Star Sunday igralki ves čas ponujajo nove scenarije in jo poskušajo vrniti v igralski svet, toda z njene strani preprosto ni interesa.

Igralka se je umaknila z oči javnosti leta 2015, ko se je poročila z Maddnom. Pred letom dni se je hvalila v pogovoru z Gwyneth Paltrow za njeno spletno stran GOOP, da je Madden ljubezen njenega življenja. Diazova je na poroko čakala vse do svojega 41. leta. "Težava je bila v tem, da prej nisem spoznala moškega, ki bi ga lahko imela za prihodnjega moža. Imela sem fante. Toda res je velika razlika med fantom in možem, veste. Zdaj imam moža, ki je moj življenjski partner," je pojasnila igralka.

45-letnica je svojo kariero začela kot manekenka. Širša javnost jo je spoznala po vlogi v filmu Maska leta 1994, kjer je zaigrala ob boku Jima Carreyja, nato pa se je začel njen vzpon z vlogami v filmih Nori na Mary in Čarlijevi angelčki.