Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zvezdnica je ob novici, da bo vložila papirje za ločitev, dejala, da ne obstaja nikakršna možnost za spravo in hkrati zanikala, da si je ločitve želela zaradi njegove nezvestobe.

Dober mesec po tem je na družbenem omrežju Instagram sporočila, da sta z Offsetom ponovno par. Raperka zanika, da se je k njemu vrnila zaradi materialnih dobrin in pravi, da je "nora ženska", ki se ne more odločiti. Poudarila je, da je en dan srečna, drugi dan ga želi udariti, tretji dan pa ga ponovno pogreša.

"Težko je, ko se ne moreš pogovarjati s svojim najboljšim prijateljem," je dejala. Ob tem pa poudarila še, da je razlog za ponovno združitev tudi fizičen, saj da je v tem času močno pogrešala spolne odnose.

"Sva zelo tipičen par, dva mlada človeka, ki sta se zelo mlada poročila in tukaj sva. Nisva nič kaj drugačna od vseh vas v turbulentnih razmerjih, razlika je zgolj v tem, da je najino razmerje bolj javno," je zaključila.

Skupaj imata dve leti staro hčerko

Offset (s pravim imenom Kiari Kendrell Cephus) je Cardi B javno zaprosil za roko oktobra 2017 med koncertom v Philadelphii, a se je nekaj mesecev pozneje, ko je bila Cardi že noseča z njuno hčerko Kulture Kiari (julija je dopolnila dve leti) izkazalo, da sta bila takrat že poročena – pred matičarja sta namreč stopila 20. septembra 2017.

Decembra 2017 se je Offset znašel sredi škandala, povezanega s posnetkom spolnega odnosa z neko drugo žensko. Medtem ko je javnost ugibala, ali ga bo Cardi dala na čevelj, je ta v svojem slogu opozorila, da lahko varanje doleti vsakogar, da to ni prav, a da se tudi vsak par s takimi težavami spopada po svoje.