Chris in Malaak sta poročena 10 let in imata dva otroka. Foto: EPA
Chris in Malaak sta poročena 10 let in imata dva otroka. Foto: EPA
Chris Rock
Chris se je odločil opraviti test očetovstva in s tem marsikoga presenetil. Foto: EPA

Kali Bowyer, samostojna novinarka in televizijska producentka, je pred mesecem dni na sodišču v zvezni državi Georgii vložila tožbo za očetovstvo svojega 13-letnega sina Jordana.

Od Chrisa je zahtevala plačilo preživnine (višina te naj bi bila razumna), zdravstveno zavarovanje in stroške zdravljenja za Jordana, a je njena tožba padla v vodo, saj je Rock prebivalec zvezne države New Jersey, kjer pa georgijsko sodišče nima pristojnosti.

Kljub temu se je komedijant odločil ugotoviti, ali je mali Jordan res njegov sin, in je zaprosil sodišče, naj začne postopek. Če se bo izkazalo, da je Jordan res njegov, bo poskrbel zanj, plačal bo tudi preživnino in fantovo šolanje, je zagotovil.

S Chrisom sta bila "dobra prijatelja"
Kalijin odvetnik Brett Kimmel je z Rockovo odločitvijo zadovoljen in je prepričan, da bo test očetovstva dokazal trditve ločene matere treh otrok. Presenetljivo Kali ni želela povedati, zakaj je tako dolgo čakala in se šele zdaj odločila za postopek ter kdaj sta se s temnopoltim igralcem spoznala. Le krajevnemu časopisu Statesboro Herald je zaupala, da sta bila nekoč "dobra prijatelja" in da sta "veliko časa preživela skupaj".

Tabloidnim novinarjem je uspelo izbrskati, da ima Jordan resne zdravstvene težave, da zadnje čase veliko časa preživi v bolnišnici, saj sumijo, da ima epilepsijo, in da je njegova mati zaradi tega v finančnih težavah.

Chris, ki ga poznamo tudi kot režiserja in glavnega igralca v humoristični seriji Vsi sovražijo Chrisa (Everybody hates Chris), je sicer že 10 let poročen z Malaak Compton, s katero imata tudi dve hčerki, Lolo Simone, ki bo junija dopolnila pet let, in triletno Zahro Savannah.

T.K.