Par, ki se je poročil leta 2013, ima dva otroka. Foto: Reuters
Par, ki se je poročil leta 2013, ima dva otroka. Foto: Reuters

Kot smo poročali, je ameriška manekenka in televizijska osebnost Chrissy Teigen pred dnevi morala v bolnišnico. Njena nosečnost je bila tvegana, zato ji je bilo gibanje odsvetovano. Že mesec dni je imela težave, ker naj bi bila njena posteljica šibka, naenkrat pa se je njeno stanje poslabšalo.

Na družbenih omrežjih je oboževalce vsakodnevno obveščala o svojem počutju, po nekaj dnevih pa je s sledilci delila žalostno novico, da je kljub trudu zdravnikov zaradi zapletov splavila. "Kljub številnim odmerkom krvi nam ni uspelo ustaviti krvavenja in oskrbeti najinega otroka s tekočinami, ki jih je potreboval. Ni bilo dovolj," je zapisala Teigenova.

Srce parajočo novico je sporočila z več fotografijami, ob njih pa je med drugim napisala, da z možem, pevcem Johnom Legendom, čutita nepopisno bolečino. "Ne vem, zakaj, ampak tega fantka v mojem trebuhu sva začela klicati Jack," je zapisala in pojasnila, da sta s poimenovanjem prej vedno odlašala do zadnjega trenutka.

V delu objave je Jacka tudi neposredno nagovorila. "Žal mi je, da so bili prvi trenutki tvojega življenja polni zapletov in da ti nisva mogla dati doma, ki si ga potreboval za preživetje. Vedno te bova imela rada," se je opravičila 34-letnica, ki je nosečnost razkrila avgusta v moževem videospotu za pesem Wild. V svojem tvitu pa je zapisala, da ne more verjeti, da se domov vrača brez otroka.

Zahvalila se je vsem, ki družini pošiljajo dobre misli, in priznala, da sta hvaležna za življenje, ki ga imata z Johnom, ter njuno štiriletno Luno in dve leti starega Milesa. "Vsak dan ne more biti sončen. Na ta najtemnejši dan bova žalovala in se izjokala," je še dodala in poudarila, da bosta tudi to skupaj z možem premostila.