Prejšnji dve nosečnosti sta potekali s pomočjo oploditve in vitro, kjer s spermiji oplodijo jajčeca zunaj telesa. Foto: EPA
Prejšnji dve nosečnosti sta potekali s pomočjo oploditve in vitro, kjer s spermiji oplodijo jajčeca zunaj telesa. Foto: EPA

Chrissy Teigen s svojim možem, ameriškim pevcem Johnom Legendom, pričakuje že tretjega otroka. Ker je njena nosečnost tvegana, je bila 'obsojena' na počitek v postelji.

"Vsi vemo, da sem že nekaj tednov priklenjena na posteljo. Vstanem samo, če grem na stranišče," je delila na družbenih omrežjih in dodala, da se kopa le dvakrat tedensko, saj poskuša biti čim bolj pri miru, poroča abc 7.

34-letnica je glede svojega zdravstvenega stanja zelo odkrita, svojim sledilcem pa je povedala tudi razlog, zakaj je pristala v bolnišnici. "Vedno sem krvavela. Sem na polovici nosečnosti in kri mi teče že kakšen mesec," je delila in dodala, da je bila v bolnišnico sprejeta, ker se je krvavenje okrepilo.

Nenamerno je oboževalcem razkrila telefonsko številko svoje bolnišnične sobe, kar pa je sprožilo val klicev oboževalcev. Zato je morala zamenjati sobo, pozneje pa je ljudi pozvala, naj je ne diagnosticirajo na družbenih omrežjih, saj ima "dobre zdravnike, ki poznajo njeno celotno zgodbo".

V svoji objavi je zapisala, da je prejela transfuzijo, in sledilce pomirila, da je z njo in njenim dojenčkom vse v redu. "Počutim se zares dobro, dojenček je zdrav," je zapisala in potožila, da pogreša drobne stvari, kot so sprehajanje, kuhanje in igranje z otrokoma Luno in Milesom.